Güneri Cıvaoğlu Kimdir, Neden Öldü?

Güneri Cıvaoğlu Kimdir

Güneri Civaoğlu arama motorlarında bugün en sık araştırılan isimler arasında yer alıyor. Bugün öğle saatlerinde meydana gelen ölümü ile ilgili haberler sonrasında ise bu merakın aslında normal karşılanabilir bir merak olduğunu rahat bir şekilde de görebiliyoruz. Ünlü isim hastalıktan mı öldü yoksa sebep farklı mıydı? Güneri Cıvaoğlu kimdir, neden öldü? Ölümü ile ilgili çıkan haberler gerçek mi? Hayatını kaybetmesinde hastalığının önemli bir rolü var mıydı? Gelin hep birlikte öğrenelim.

Güneri Cıvaoğlu Kimdir, Neden Öldü?

Güneri Cıvaoğlu

Güneri Civanoğlu ile ilgili bugün ortaya atılan ölüm haberleri ile birlikte ünlü ismin kim olduğu ile ilgili olmak üzere pek çok soru da basındaki yerini alıyor. Özellikle de ölüm haberinin beklenmedik bir anda meydana gelmesiyle sevenleri de derin bir yasa boğuldu.

Sabah saatlerinde meydana gelen bu haberlerin aslının olup olmadığı ise hayranları tarafından hızlı bir reaksiyon gösterilerek araştırmaya başlanmıştı. Hem gazetecilik hem de yorumculuk anlamında uzun yılların vermiş olduğu profesyonellik ile çalışmalarını aktif şekilde de sürdüren Civanoğlu kimdir sorularına ilk öncelik olarak cevap verebiliriz.

Güneri Civanoğlu neden öldü sorusunu yanıtlamadan evvel öncelikle bu ismi nereden tanıdığımıza dair soruların cevabını bulalım. 1939 yılında dünyaya gelen Civanoğlu ilerleyen yaşına rağmen eski kurt gazeteci kavramını karşılayan ve işini de layıkıyla yerine getiren isimler arasında yer alıyordu.

Radyo ve Televizyon üzerine aldığı eğitimlerin ardından televizyon programları ve gazetelerde karşımıza çıkan siyasi anlamda gündeme dair yaptığı yorumlar ve haberler ile de pek çoğumuzun ufkunu aydınlatıyordu. Türkiye’nin pek çok kanalında program yapan ve yaptığı programlarla da ses getiriyordu.

Bu sabah aldığımız bir haber ile ne yazık ki Güneri Civanoğlu neden öldü sorusunun yanıtını buluyoruz. Herhangi bir hastalığı olmayan ancak vefat eden ünlü gazeteci geçtiğimiz günlerde bir restoranda yemek yemeye gitmiş ve bulunduğu ortamda yere düşerek beyin kanaması geçirmişti.

Bu olayın ardından apar topar hastaneye kaldırılan Güneri Civanoğlu ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve vefat etti.

Exit mobile version