Gülcan Arslan’dan Bikinili Poz Şovu!

bircan-arslan.jpg

Yaz aylarında adeta bir ünlüler geçidi halini alan Bodrum bu yaz da tıpkı önceki yaz aylarında olduğu gibi tatilcileri ağırlıyor. Bu kez ise kameralara yakalanan ve tatilini resmeden ünlü Gülcan Aslan oldu. Arslan adeta yaşına meydan okurcasına giydiği bikinisi ve diğer taraftan fiziği ile gençlere taş çıkarıyor. Güzel isim tatilini ise serin sularda attığı kulaçlarla geçiriyor.

Bir diğer oyuncu olan arkadaşı Selin Türkmen ile birlikte geçirdiği tatilinde öğlene kadar güzelce güneşin tadını çıkardılar. Daha sonra güneşten bunalan ikili Ege sularının mavi rengine atlayarak vakit geçirdiler. Geri kalan dakikalarda ise tekrar yatlarına çıkarak dinlenmeyi tercih ettiler.

Gülcan Arslan Kimdir? Kaç Yaşında?

Gülcan Arslan takipçileri açısından daha yakından tanınması için bazı detaylı bilgilere yer veriliyor. Aslan 1986 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. Daha sonra tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitimlerini alarak kariyerini bu sektörde sürdürmeye başladı.

Dizi ve reklamlardan görmeye alışık olduğumuz Arslan Sardunya Sokak dizisinde yer aldı. Sonra ise Sınıf dizisinde rol aldı ve Hepimiz Birimiz İçin dizisiyle çoğu kimse tarafından tanınır hale geldi. Son olarak ise 2017 yılında Ölene Kadar dizisinde rol aldı ve o günden bu yana ekranlarda göremiyoruz.

Fiziği ve Yılan Dövmesiyle Dikkatleri Üzerine Topladı!

38 yaşına gelmiş olmasına rağmen olağanüstü bir fiziğe sahip olan Arslan aynı zamanda geçirdiği değişimle de objektiflerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun gösterdiği tatil performansı ile oldukça ilgi çekici oldu.

Ünlü oyuncu boyattığı sarı saçları ile dikkat çekerken başka bir detay ise vücudundaki dövme oldu. Güzel oyuncu tam da göbeğinin hizasında koyduğu yılan dövmesi ile ilgi çekiyor. Dövmenin pek çok anlamı olacağı gibi vücudunda özellikle de fiziği ile doğru orantılı olacak şekilde güzel duruyor. Güzel oyuncu estetik fiziği ile bu yaz tatiline de formda giriyor. Tercih ettiği bikiniler ise tam da fiziğini öne çıkarmasını sağlıyor.

Exit mobile version