Seda Bakan, Şebnem Bozoklu, Ecem Erkek isimlerini başrollerde yer alacağı filmin konusu ve neyi işleyeceği daha şimdiden merak konusu halini alıyor. Özellikle bu kadroda yer alan başrol oyuncularının daha önceki projelerinde sürekli olarak komik içe4riklerde yer alması nedeniyle bu filmin de gülmekten kırıp geçireceğine yönelik yorumlar yapılmaya devam ediyor.

Sky Films ve Asc Films tarafından üstlenilen yapımcılığı ile çok kaliteli bir filmin vizyonlarda olması bekleniyor. Üstelik filmin senaryosu da bir hayli ilgi çekici olarak karşımıza çıkıyor.

Gelin Takımı Oyuncuları

Gelin Takımı Filmi Seyircileriyle Buluşmaya Hazırlanıyor!

Filmin konusu çoğu izleyici tarafından oldukça merak ediliyor. Ancak kısa bir tüyo verilmesi gerekirse dört kız arkadaşın birbirleri ile olan komik diyalogları ve aslında beraber yaşadıkları hayat serüveni hakkında bizlere bilgi veriyor. Doğacan Anafarta’nın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda Ayşe Balıbey ise senaristliği üstleniyor.

Gelin Takımı için yapılan tanıtım videosu ile birlikte bile aslında oldukça ilgi çekici ve komik bulunuyor. Bu nedenle de oyuncuların ve izleyicilerin heyecanla beklediği mükemmel bir proje olması bekleniyor. Filmde yer alan Mehmet Günsür, Doğan Bayraktar ve Fırat Çelik gibi isimler de filme ayrı bir tecrübe katması beklenen diğer oyuncular arasında yer alıyor.

Dört Arkadaş ve Onların Eğlence Dolu Serüveni

Filmin konusunda bahsetmek gerekirse öncelikle mistik mizah dolu bir film olmasından bahsediliyor. Her biri birbirinden farklı şekillerde karakterlere sahip olan 4 farklı arkadaşım bir düğün organizasyondan önce bekarlığa veda partisinde bir araya gelmesinden başlıyor.

Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta! Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta!

Düğün için ayarlanan otele iki yakışıklı üyenin de katılması ile inanılmaz bir tatil planlanıyor. Fakat bu efsane tatil içine dahil olan ihanetler hesaplaşmalar ve yanlış anlaşılmalar ile birlikte oldukça eğlenceli bir maceranın içinde buluyor. Düğün günü yaklaştıkça ise araların açılmaya başladığının sinyalleri veriliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR