Oyun camiasında nerden baksanız yaklaşık 10 yıldır beklenen o mükemmel oyunun çıkış tarihinin bir yıl daha ertelenme ihtimali bile bizleri çok zorluyor ve oldukça üzüyor. Ancak bu kez kulağımıza gelenler oldukça güçlü iddialar ve GTA 6 için ertelenme sinyalleri çok güçlü yanıp sönmeye başlıyor.

Fragmanını sanki dün izlemişiz gibi gelse de bu görüntülerin üstünden dahi yaklaşık bir yıl geçmişti. Fragmanla heyecanlandıran oyunun 2025 yılında çıkacağını düşünüyor olsak da 2025’e de yetişmeyecek gibi durduğunu şimdiden söyleyebiliriz.

GTA 6 Hangi Yıl Çıkış Gösterecek?

Gta 6 Hayranlarına Kötü Haber

GTA 6 çıkış tarihi için henüz bir tarih net olarak söylenmiyor. Bu nedenle de oyunu bekleyen milyonlarca oyuncu her türlü ipucundan nem alıyor ve oyunun çıkış tarihi ile ilgili sürekli olarak tahminlerde bulunmak zorunda kalıyor. Bu noktada fragmanının yayınlanması ile geçtiğimiz seneyi bulan oyun için en son tahminler 2025 yılında çıkacağı yönünde olmuştu.

Son duyuruda ise 2025 yılında çıkacağını açıklayan Rockstar Games oyunla ilgili olumsuz bir haberle bizleri karşılıyor. GTA Base şirketinde bir çalışan olan Liam isimli bir kişinin oyunun 2026 yılına ertelendiği yönünde yaptığı paylaşım da oldukça dikkat çekiyor. Söylenene göre ise GTA 6 2026 yılının ilk çeyreklik kısmında oynanabilir hale geliyor.

GTA 6 ‘da Bizleri Neler Bekliyor?

GTA 6 için oyun tarihinin ortalama olarak 1 yıl daha ertelenmesi ile birlikte pek çoğumuz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bu noktada oyunda nelerin beklediği pek önem kazanmasa da fragmanı da göz önünde tutmamız gerekirse pek çok noktaya değindiğini görebiliyoruz.

WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz! WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz!

Oyunda yepyeni bir harita ve yeni karakterler ekranlar karşısında olması muhtemel duruyor. Bununla beraber aynı zamanda oyun içi grafik ve dinamikler kısmında da şu zamana kadar görmediğimiz ölçülerde değişiklikler geliyor...

Editör: Şahsüver ÇITIR