USD34,22
EURO37,94
GBP45,55
BIST9.190,66
GR. ALTIN2.914,82
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe Kullanma Yolları

Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe Kullanma Yolları

Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe Kullanma Yolları
Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe Kullanma Yolları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Grok Ai yapay zekâ Türkçe kullanma yolları kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Grok AI botunu nasıl kullanacaklarını öğrenmek için çeşitli kaynaklardan araştırmalar yapmaya başladı. X platformunda yeni sunulan yapay zekâ, Premium ve Premium+ abonelik seviyelerine özel olarak sunuluyor. Kullanıcılar abonelik adımlarını, Grok’un hangi modlarda çalıştığını ve nasıl etkileşim kurulacağını öğrenmeye çalışıyorlar. Özellikle botun Eğlence Modu ve Normal Mod gibi farklı kullanım seçenekleri sunması, kullanıcıların özellikleri nasıl aktif hale getireceklerini merak etmelerine neden oluyor. Peki Grok Ai kullanmanın yolları nelerdir? Detaylar yazımızda.

Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe Kullanma Yolları

Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe
Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe

Grok, xAI tarafından geliştirilen bir yapay zekâ sohbet botu olarak 2023’te kullanıcıların hizmetine sunuldu. Bu gelişmiş yapay zekâ, X sosyal medya platformu üzerinde Premium+ aboneliğe sahip kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale getirildi. Özellikle X platformuyla doğrudan bağlantılı olan Grock Türk kullanım yolları en çok araştırılanlardan oldu.

Kullanıcılar için sosyal medyada farklı etkileşim ve bilgi deneyimi sunuyor. Elon Musk’ın da belirttiği gibi, Grok’un özelliği gerçek zamanlı bilgiye erişim sağlama imkânı tanıyor. Bu, diğer yapay zekâ modellerine kıyasla önemli avantaj olarak gösteriliyor. Peki Grok Ai yapay zekâ kullanma yolları nelerdir?

Grok-1 adı verilen büyük modeli, yazılım yönetim sistemi ileri teknoloji araçları kullanılarak geliştirilmiştir. Bu özel teknoloji yığını, Grok’un daha hızlı ve verimli şekilde çalışmasını sağlıyor. Diğer sohbet botlarından farklı olarak, Grok Ai yapay zekâ hız ile doğruluk açısından dikkat çekici performansa sahip.

Grok Ai yapay zekâ kullanma işlemleri X platformunda oldukça basit adımlarla gerçekleştirilebiliyor. İlk olarak, masaüstü tarayıcısı veya resmi mobil uygulama üzerinden X hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Masaüstü tarayıcısında, hızlı gezinme paneli üzerinde yer alan Premium sekmesine sol tıklayarak ilerleyebilirsiniz.

Abonelik işlemleriniz tamamlandıktan sonra, hızlı gezinme panelinde Grok ai yapay zekâ sekmesini bulup tıklamanız gerekiyor. Bu noktada, Grok simgesi sayfanızın üst kısmında belirir ve ona tıklayarak yapay zekâ sohbet botunu Türkçe kullanma işlemlerine başlayabilirsiniz.

Grok Ai Yapay Zekâ Türkçe Kullanma Yolları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!