Google Pixel 9A Modeli Çok Kısa Süre İçinde Geliyor!

Google Pixel 9A Modeli

Pixel serisi özellikle Google telefonlarının en çok merak edilen telefon modelleri arasında yer alıyor. Daha önceki serilerin üstüne daha iddialı bir telefon üretmeyi hedefleyen Google ise Pixel 9A modeliyle bizleri karşılıyor…

Uzun süredir üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü bir telefon modeli olan Pixel 9A modelinde tanıtım tarihi ve telefonla ilgili olan detaylar oldukça merak uyandırıyordu. Bu noktada Pixel modeli üzerinden kullanıcıların ihtiyaçlarını gidermeye yönelik farklı amaçlara hizmet eden Google yeni özelliklerle bezenmiş modeli açıklamaya hazırlanıyor. Ürünün tanıtım günü ise nihayet belirlendi ve lansmana özel indirimli fiyatlarla ön satışlarının yapılması bekleniyor.

Google Pixel 9A Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Google Pixel 9A modelinin tahmini olarak da olsa satışa çıkacağı günün belirlenmiş olması daha şimdiden merak uyandırmaya devam ediyor. Teknik detayları, ücreti ve dış görüntüsü hakkında yeterli kaynağa erişemeyen serinin önceki modellerini kullanan tüketiciler tanıtım tarihinin gelmesi için gün sayıyor.

Bir önceki Pixel modeli olan Pixel 9 serisinin Ağustos ayında yapılan bir etkinlikte direkt olarak tanıtılması ve hemen akabinde ise satışa sunulması aslında bizlere ufak da olsa bir ipucu veriyor. Serinin yeni katılacak olan üyesinin daha çok orta segmentte telefon tüketimi yapan kullanıcılara hitap edeceği ve aynı zamanda diğer modeller için de bir alternatif noktada yer alacak olması da heyecan uyandırıyor.

İşte Tüm Teknik Detaylarıyla Google Pixel 9A!

Teknik detaylar ve cihazın bizlere neler sunduğu konusu bir hayli merak uyandıran konular arasında yer alıyor. Pixel 9 modeli bildiğimiz üzere teknolojik açıdan ve donanım açısından da bir hayli göz doyurmuştu. Söz konusu Pixel 9A olduğunda ise bu beklenti bir adım öteye taşınıyor.

Ekran kısmında OLED ekran ve 6.1 inç detay yer alıyor. Ek olarak Tensor G3 çip işlemci kısmını kaplıyor. 8 GB RAM ve maksimum 256 GB hafıza alanı yer alıyor. Android 14 işletim sistemi beraberinde 4992 mAh batarya kapasitesi ile uzun süreli kullanım imkanı sağlıyor.

Exit mobile version