Google Pixel 9 Çok Yakında Vitrindeki Yerini Alıyor!

google-pixel-9.jpg

Toplamda dört farklı modelle satışa sunulacak olan Google Pixel serisinde pek çok özellik mevcut. Ürün çeşitleri arasında katlanabilir özelliğe sahip olanları ile birlikte farklı noktalarında da yenilikler yapılması bekleniyor. Google tarafından amiral gemi olma konusunda tartışmaya kapalı olan Pixel 9 serisi 912 Ağustos tarihinde açıklamayı hedefliyor. Telefonun teknik detayları ile pek bilgi yer almasa da tasarımı ve hangi biçimlerde satışta olacağı bilgisi görenleri hayran bırakıyor.

4 Farklı Modeli ile Google Pixel 9 Cihazları Geliyor!

Hindistan’da ortaya çıkan son görüntüler ile telefonun son haline yakın bir şekli ortay açıktı. Öyle ki cihazın modelleri arasında yer alan;

·       Pixel 9

·       Pixel 9 Pro

·       Pixel 9 XL

·       Pixel 9 Pro Fold

Adları altındaki kategorize edilen modelleri ile öne çıkıyor. Telefonların dördünün de ortak yanının metal kenarları ve aynı zamanda mat görünüme sahip olan arka panelleri olduğu söyleniyor. Lansman gününde paylaşılan gül pembesi, obsidyen ve porselen renklerinin yanında el renk seçenekleri olduğu bilgisi de geliyor. Arka kamerasının da diğer modellerden esinlenilerek yine çıkıntılı bir şekilde tasarlandığı görüldü.

Bilinen Detayları ile Google Pixel 9 Özellikleri!

Cep telefonu olarak tam anlamıyla bir amiral gemisi olma özelliği taşıyan Google Pixel 9 cihazlarının dış tasarımı beğeni topluyor. Standart olarak üretilen Pixel 9 model telefonun 50 megapiksel değerinde geniş ve 48 megapiksel değerinde ise ultra geniş bir kamerası olduğu görünüyor. Çift lensten oluşan kamera sisteminde aynı zamanda Pro ve XL modellerinde ise telefoto özelliğinin yer alacağı söylendi.

Modellerin tamamında ise Tensor G4 çipinden güç alınıyor. RAM kapasitesi olarak maksimum 16 GB kapasite belirlenirken aynı zamanda 120 Hz ekran kalitesinden bahsediliyor. Cihazın fiyatı ile ilgili bilgilerin ise önümüzdeki günlerde paylaşılmasını bekliyoruz.

Exit mobile version