Emrah Aguş'tan Yeni Komedi, Baba Beni Güldürsene 8 Kasım'da Vizyonda! Emrah Aguş'tan Yeni Komedi, Baba Beni Güldürsene 8 Kasım'da Vizyonda!

Gönül Dağı dizisinde en sevilen oyuncular arasında yer alan Berk Atan’ın beşinci sezonuna girilirken diziden ayrılması bekleniyor. Özellikle de son dönemlerde başarılı bir şekilde hayat verdiği karakterden ayrılması büyük bir şok etkisi yaratıyor. İzleyenlerin çoğu tarafından sevilen bir karakter olmasının yanı sıra başarılı bir oyunculuk kariyeri geçiriyor olması da takdir topluyordu. Büyük bir üzüntü ve meraka neden olan bu haber sonrasında geniş iddialar yankı buldu. Yerine gelecek oyuncu ve oyuncunun bundan sonraki kariyerinde nerelerde oynayacağı merak konusu oldu.

Berk Atan Diziden Neden Ayrılıyor?

Berk Atan

Diziden ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan usta oyuncunun neden böyle radikal bir karar aldığı ise oldukça merak ediliyor. Dizi kulislerinden ise oyuncunun ayrılık haberlerine binaen pek çok yorum yapılıyor. Öne çıkan ilk bilgilerden bir tanesi ise oyuncunun ailesinden uzakta kalmak istemiyor olması oldu. Hem karısı hem de çocuklarının Berk Atan’a oldukça bağlı oldukları ve ondan uzakta kaldıklarında aile içinde bir huzursuzluk ortamı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul dışına sürekli çıkılması nedeniyle Berk Atan’da sık sık seyahat etmek zorunda kalıyor. Aile bağlarının zayıflamamasını isteyen oyuncunun sürekli İstanbul’da rol alabileceği bir dizide oynamak istiyor. Dolayısıyla da Gönül Dağı gibi bir dizide sürekli seyahat halinde olamayacağını belirtiyor. Ailesini diziden ve kariyerden daha ön planda tutuyor.

Berk Atan Kimdir?

Gönül Dağı dizisi ile gönüllerde taht kuran Berk Atan 26 Eylül 1991 senesinde İzmir’de dünyaya geldi. Oyuncu ilk olarak kariyerine modellik ile başladı. Daha sonra ise ‘’Her Şey Yolunda’’ dizisinde gördüğümüz oyuncunun Güneşin Kızları ve Dayan Yüreğim gibi projelerde de sürekli karşımıza çıktı.

2020 yılından beridir Gönül Dağı dizisinde Taner karakterine can veren oyuncu bugünlerde ise diziden ayrılma haberleri ile gündeme geliyor. Instagram adresinde 5.1 milyon takipçisi bulunan oyuncu aynı zamanda da sunucu ve oyuncu olan Ebru Destan’ın yeğenidir.

Editör: Şahsüver ÇITIR