USD34,25
EURO37,62
GBP44,80
BIST9.142,96
GR. ALTIN2.919,33
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gönül Dağı Zahide Neden Öldü? 2024

Gönül Dağı Zahide Neden Öldü? 2024

Gönül Dağı Zahide
Gönül Dağı Zahide
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönül dağı Zahide Neden Öldü 2024 TRT 1 ekranlarında her cumartesi akşamı izleyicileriyle buluşan Gönül Dağı dizisinde bu hafta izleyenleri şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Dizide Zahide karakterini canlandıran Ecem Özkaya’nın neden ayrıldığını aktardık.

Gönül dağı Zahide Neden Öldü 2024 Gönül Dağı dizisinin takipçileri, özellikle sezon finali sonrasında Zahide karakterinin akıbetini merakla araştırmaya başladı. 142. bölümde Gedelli köyünde bir cenaze sahnesiyle karşılaşan izleyiciler, bu cenazenin kime ait olduğunu öğrenmek için sosyal medyada ve forumlarda tartışmalara girdi. Özellikle Zahide mi yoksa Elif hemşire mi hayatını kaybetti sorusu, izleyiciler arasında büyük merak konusu oldu. Detaylar yazımızda.

Gönül Dağı Zahide Neden Öldü? 2024

Gönül Dağı Zahide Neden Öldü
Gönül Dağı Zahide Neden Öldü

Zahide, dizide Sefer’in eşi olarak dikkat çekiyordu ve Gedelli köyünün sıcak hikayelerinden birine hayat veriyordu. Dizinin kadrosunda Berk Atan, Cihat Suvarioğlu, Semih Ertürk gibi isimlerin yanı sıra Ecem Özkaya da önemli yere sahipti. Peki Zahide neden öldü?

Yeni sezona girerken yapılan ayrılık, izleyiciler arasında merak uyandırdı. Gönül Dağı’nın 142. bölümünde Gedelli köyünde cenaze sahnesi izleyiciye yansıtıldı. Sezon finalinde, izleyiciler Zahide’nin mi yoksa Elif hemşirenin mi hayatını kaybettiğini merakla beklemekteydi. Önceki bölümlerde, Zahide ve Sefer’in çocuklarının burs kazanmalarının ardından ailece yurtdışına gitme kararı almışlardı.

Ancak Sefer’in Gedelli’ye geri döndüğünde Zahide’nin oğlu Erkan ile yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Bu karmaşık durum, dizinin hikayesinde büyük merak unsuru oluşturdu. 142. bölüm fragmanında, Erkan ile Filiz’in isteme merasimi için köye gelen Zahide’nin durumu belirsizliğini korudu. Peki Gönül Dağı Zahide geri dönecek mi?

Ecem Özkaya, diziden ayrılma kararını, yeni projelere yönelmek için aldığını duyurdu. Verdiği karar, dizinin hayranlarını üzdü, zira Zahide karakteri birçok izleyici için unutulmaz bir figür haline gelmişti. Özkaya’nın, Gönül Dağı dizisine geri dönmeyeceği açıklaması, diziye olan ilgiyi biraz azaltmış gibi görünüyor.

Ancak Gönül Dağı yeni sezon öncesinde Elif Tığlı, Sude Zülal Güler ve Burak Can gibi yeni isimlerle güçlendirilmiş kadroyla dönmüştü. Gönül Dağı, bozkırın samimiyetini ve sıcak hikayelerini izleyicilere aktarırken, yaşanan bu tür ayrılıklar dizinin dramatik yapısını daha da derinleştiriyor.

Gönül Dağı Zahide Neden Öldü? 2024
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!