1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Gladyatör 2: Kan ve Şiddetle Dolu Epik Macera Geliyor!

Gladyatör 2: Kan ve Şiddetle Dolu Epik Macera Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsanevi yönetmen Ridley Scott, merakla beklenen Gladyatör 2 ile Antik Roma’ya geri dönmeye hazırlanıyor. 2000 yılında Oscar kazanan ilk filmin ardından gelen bu devam filmi, yine destansı bir anlatı ve yoğun şiddet öğeleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Gladyatör 2’nin derecelendirmesi de nihayet açıklandı: Film, tıpkı selefi gibi “R Rated” olarak vizyona girecek.

Gladyatör 2’nin “R Rated” Vizyona Gireceği Resmi Olarak Açıklandı

Gladyatör 2

Amerikan Sinema Filmleri Derneği (MPAA) tarafından yapılan açıklamaya göre, Gladyatör 2, “yoğun şiddet ve kan” öğeleri nedeniyle R Rated olarak derecelendirildi. Bu derecelendirme, filmin 17 yaş altı izleyiciler için uygun olmadığını gösteriyor. Ridley Scott’un yönetmenliğini üstlendiği bu yeni film, tıpkı ilk filmde olduğu gibi izleyicilere unutulmaz bir görsel şölen sunmayı hedefliyor.

Gladyatör 2, ilk filmdeki karakterlerden biri olan Lucilla’nın oğlu Lucius’un destansı hikayesini anlatacak. Filmin başrolünde Paul Mescal yer alıyor ve bu rolü, 2000 yılında Maximus rolüyle Oscar kazanan Russell Crowe’dan devralıyor. Filmde Paul Mescal’a, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Connie Nielsen, Denzel Washington, May Calamawy, Fred Hechinger, Lior Raz, Derek Jacobi, Peter Mensah ve Matt Lucas gibi isimler eşlik ediyor. Senaryosu David Scarpa tarafından kaleme alınan film, yoğun aksiyon sahneleri ve dramatik anlatımıyla izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Gladyatör 2, epik savaş sahneleri, entrikalar ve görkemli görsel efektleriyle sinemaseverlerin beklentilerini karşılamaya hazırlanıyor. Antik Roma’nın acımasız dünyasında geçen bu yeni macera, hem eski Gladyatör hayranlarını hem de yeni nesil izleyicileri etkileyecek gibi görünüyor.

Gladyatör 2: Kan ve Şiddetle Dolu Epik Macera Geliyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!