USD34,17
EURO37,22
GBP44,51
BIST8.956,03
GR. ALTIN2.938,29
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Gizem Yıldız Instagram Hesabı ve Linki

Gizem Yıldız Instagram Hesabı ve Linki

Gizem Yıldız
Gizem Yıldız
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gizem Yıldız Instagram Hesabı ve Linki son yaşanılan olaydan sonra merak edilmeye başladı. TikTok fenomeni Gizem Yıldız, özellikle “Amin Amin” videolarıyla geniş kitleye ulaşarak sosyal medyada tanınan bir isim haline gelmişti. Peki bu sefer hangi olayla gündeme geldi? Detayları aktardık.

Gizem Yıldız Instagram Hesabı ve Linki üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Gizem Yıldız’ın yaşadığı talihsiz estetik kazası, birçok takipçisinin dikkatini çekti. Özellikle sosyal medyada geniş kitleye hitap eden Yıldız’ın hayranları, olaydan sonra onun son halini görmek istiyor. Ayrıca durumu hakkında daha fazla bilgi almak için Instagram hesabını araştırmaya başladı. Detaylar yazımızda.

Gizem Yıldız Instagram Hesabı

Enerjik ve esprili tarzıyla birçok sevgisini kazanan Yıldız, kısa sürede büyük takipçi kitlesi oluşturdu. Sosyal medyada “Amin Amin” videosuyla anılmaya başlanan Yıldız, içerikleri ve kendine has tarzıyla dikkat çekiyor. Ancak sosyal medya kariyeri kadar, yaptırdığı estetik işlemler de gündemden düşmüyor. Peki Gizem Yıldız kimdir? Instagram hesabı nedir?

Geçtiğimiz dönemde geçirdiği estetik operasyonlar, Yıldız’ı bambaşka görünüme kavuşturmuştu. Dudak, burun ve yüz dolgusu gibi müdahalelerle daha farklı bir imaj elde etmişti. Gizem Yıldız bu süreçleri ise sık sık Instagram hesabı üzerinde paylaştı.

Ancak estetik işlemlerine hız kesmeden devam eden fenomen, geçtiğimiz ay yaşadığı estetik kazasıyla yine magazin gündeminin üst sıralarına yerleşti. Yüzüne yapılan işlem sırasında talihsiz kaza yaşayan Yıldız, ciddi yanık problemiyle karşı karşıya kaldı. Yaşadığı durumu ise Instagram hesabı üzerinden paylaşıyor.

Yaşadığı bu acı tecrübeyi takipçileriyle paylaşan Gizem Yıldız, herkesi bu tür estetik işlemlerde daha dikkatli olmaya çağırdı. Yüzündeki yanık izlerini sosyal medya hesabından paylaşarak hem estetik sürecin zorluklarına dikkat çekti. Hem de bu tür işlemlere karşı uyarılarda bulunuyor.

Fenomenin Instagram hesabı üzerinden paylaşımı, takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı. Ayrıca estetik operasyonların riskleri bir kez daha gündeme geldi. Sosyal medya ünlüsü olarak bilinen Yıldız, geçtiğimiz ay da uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle dünya evine girmişti. Evlilik haberinin hemen ardından yaşadığı estetik kazası, takipçileri tarafından yakından takip ediliyor.

Gizem Yıldız Instagram Hesabı ve Linki
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!