1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Genç Yenilikçiler Aranıyor, Milli Teknoloji Akademisine Başvuru Süreci Başladı!

Genç Yenilikçiler Aranıyor, Milli Teknoloji Akademisine Başvuru Süreci Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakanlığımız, gençlerin potansiyelini keşfetmesi ve geliştirmesinde desteklerini sürdürüyor. MTA üniversite öğrencileri için Yapay Zekâ Otonom Sürüş Teknolojileri ve Çip Tasarımı gibi gerçekten heyecan verici alanlarda uzmanlık eğitimleri sunuyor. Bu eğitimler, sadece bilgi edinmekle kalmayacak. Aynı zamanda sizlerin yaratıcılığını ve problem çözme yeteneklerinizi de geliştirecek. Böylelikle burada sadece ders dinlemekten öteye geçip aynı zamanda uygulama fırsatı da bulacaksınız.

Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Gençlerimize yönelik staj ve mentörlük programı için son başvuru tarihi 16 Eylül olarak belirlendi. Sunulan program gençlerin edindikleri bilgileri sektörde uygulama fırsatı sunarak kariyerlerine sağlam başlangıç yapmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı

Program katılımcılara gerçek iş ortamlarında pratik deneyim kazanmalarına olanak tanıyacak. Eğitimler, ileri teknolojilerde uzmanlaşmak isteyen gençlere sektörün dinamiklerini yakından tanıma fırsatı sunuyor. Kacır, gençlere yönelik eğitimlerin önemine vurgu yaparak, “İleri teknolojilerde uzmanlaşmak ve geleceğin teknolojilerine yön vermek isteyen tüm gençlerimizi fırsattan yararlanmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başvuru İşlemleri Nereden Yapılıyor?

Başvuru işlemlerinde doğru adresi bulmak önemli bir adım. 16 Eylül 2024 tarihinde son bulacak olan başvurular Türkiye’nin teknolojik gelişimine katkıda bulunmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. MTA kapıları teknolojiye ilgi duyan kendini geliştirmek isteyen genç zihinlere sonuna kadar açık. Başvurularınızı yapmak maksadıyla gereken tüm bilgilere resmî web sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Milli Teknoloji Akademisinde Ne Yapılıyor?

Milli Teknoloji Akademisi, teknoloji alanında geleceğin uzmanlarını yetiştirmek amacıyla harika fırsatlar sunuyor. Özellikle Yapay Zekâ alanındaki Uzmanlık Programı Veri İşleme ve Entegrasyon Uzmanlığı eğitimleriyle kendinizi geliştirmek istiyorsanız harika fırsat oluyor. Alanında uzman profesyonellerin deneyimlerinden faydalanarak hem teori hem de pratikle donanmış eğitim süreci sizi bekliyor.

Otonom Sürüş Teknolojileri programı ise otomotiv dünyasının heyecan verici parçasıdır. Katılımcılar, bu alandaki yenilikleri öğrenip uygulama imkânı buluyor. Simülasyonlar ve laboratuvar çalışmalarıyla desteklenen eğitimler sayesinde gerçek hayatta karşılaşacağınız durumlara hazırlanıyorsunuz. Ayrıca çip tasarımı da akademide yapılan bir diğer teknoloji alanıdır.

Genç Yenilikçiler Aranıyor, Milli Teknoloji Akademisine Başvuru Süreci Başladı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!