1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Genç Dinamik ve Teknik: Beşiktaş Yeni Orta Sahasına Kavuşuyor!

Genç Dinamik ve Teknik: Beşiktaş Yeni Orta Sahasına Kavuşuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezon başından bu yana yaptığı transferler ile taraftarlarını memnun etmeye başlayan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Galatasaray’ı adeta sahadan silerek Süper Kupa’nın sahibi olmuştu. Lig’e de 2-0’lık Samsunspor galibiyeti ile merhaba diyen siyah-beyazlı ekip bugün taraftarların merakla beklediği orta saha transferini açıkladı. Paris Saint-Germain forması giyen Cher Ndour için kiralık olarak anlaşma sağlayan kulüp, oyuncunun bu gece Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olacağını duyurdu.

Beşiktaş’ın Yeni Orta Sahası Cher Ndour Kimdir?

Benfica altyapısı çıkışlı olan ve 12 Temmuz 2023’te, Ligue 1 kulübü Paris Saint-Germain ile 30 Haziran 2028’e kadar sürecek beş yıllık bir sözleşme imzalayan Ndour,  Fransız kulübünün genç yetenek yatırımları kategorisinde yer alıyor. 21 yaşındaki İtalyan orta saha 7 Ocak 2024’te PSG formasıyla ilk golünü Coupe de France’ın son 64 turunda Régional 1 takımı Revel’e deplasmanda 9-0’lık galibiyette attı. Daha düzenli forma şansı bulması için geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi ekiplerinden Braga’ya kiralanan Ndour, burada çıktığı 9 maçta 1 gollük katkı verdi.

Cher Ndour Oyuncu Profili

Benfica alt yapısı dendiği zaman bile sağlam bir kumaşının olduğu anlaşılabilen Cher Ndour, uzun boylu olmasının yanı sıra pas tekniği ve top taşıma dinamizmi ile öne çıkan bir oyuncu. Gerektiği zaman hem 8 hem de 6 numarada rahatlıkla oynama becerisine sahip oyuncunun en güçlü yani ikili mücadelelerde ayakta kalması. İtalya Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde daha önce çok kez boy göstermiş olan oyuncunun bu kadar genç yaşta ülkemize kiralık bile olsa gelmesi bizim için bir şans olarak değerlendirilebilir. Bu sezon çok fazla maça çıkması ve katkı vermesi halinde yüksek bonservis maliyeti dolayısıyla ülkemize kalıcı transferi zor olan genç İtalyan orta sahayı en azından bir sezon da olsa izleyecek olmak, hem Beşiktaş hem de futbol tutkunları için güzel bir deneyim olacak.

Genç Dinamik ve Teknik: Beşiktaş Yeni Orta Sahasına Kavuşuyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!