Kanal D ekranlarının sevilen televizyon programlarından bir tanesi olan Gelinim Mutfakta, 7. sezonun vizyona gireceği günü iple çekiyor. Yayınlanan ilk tanıtım videosu bile daha şimdiden gözleri üzerinde topluyor. Tanıtım filminde üzerinde göz alıcı kırmızı bir elbise bulunan sarışın bir kadın yer alıyor. Kadının kırmızı bir halıda yürüdüğü görülüyor. Kırmızı topuklu ayakkabılarıyla yavaşça yürüyen kadını ise etrafındaki gazeteciler kayda alıyor. Yolun sonunda ise kadının Kanal D binasına giriş yaptığı görülüyor.

Geçtiğimiz 6 sezon boyunca Kanal D ekranlarının reyting rekorunu kıran Gelinim Mutfakta oldukça çekişmeli haliyle ön plana çıkıyor. Üstelik bu süreçte yarışmacıların birbiri ile olan tatlı atışmaları da izleyicilerin en çok ilgisini çeken şey oluyor.

Narin’in Kayıp Sırrı Çözülüyor mu? DNA İzleri Şoför Koltuğunda Narin’in Kayıp Sırrı Çözülüyor mu? DNA İzleri Şoför Koltuğunda

Kanal D Binasında Meraklı Gözler

Binaya giren kadının oldukça iddialı bir ünlü olabileceği konuşuluyor. Kulislerde hiç kimse tarafından bir tüyo verilmiyor olsa da bazı dedikodular ortaya çıkıyor.

Sosyal medya uygulamalarında ise pek çok insan fragmanın altında yorumlarda tahminlerde bulunmaya başlıyor. Yapılan yorumların büyük bir kısmında ise jüri üyelerinden bir tanesinin değiştiği ve değişen jüri üyesinin bu videoda yer alan kırmızı elbiseli kadın olduğu iddia ediliyor. Pek çok yorumda tahminler yapılmaya devam ederken izleyicilerin hayal gücü ise oldukça takdir topluyor.

Kırmızı Elbiseli Kadın Demet Akalın Mı?

Yarışmanın daha heyecanlı hale getirmesi beklenen kırmızı elbise giyen kadın hakkında pek çok tahmin yürütülüyor. Sosyal medya üzerinden Gelinim Mutfakta programını izleyenlerin yaptığı tahminlerde ilk sırada Aslı Hünel bulunuyor. Bir kısım takipçi ise programa Nursel Ergin’in devam edeceği yönünde tahminlerde bulunmaya devam ediyorlar.

Büyük bir kesim izleyici ise programa katılacak olan yeni jüri üyesinin Demet Akalın olacağı konusunda ortak fikir birliğine varmış gibi duruyor. Öyle ki Twitter üzerinde Gelinim Mutfakta’yı takip ettiğini belirten Demet Akalın, yarışmada jüri olması halinde çok da büyük bir sürpriz olmayacağının sinyallerini vermişti.

Editör: Şahsüver ÇITIR