ğustos ayında gerçekleştirilen lansmanın ardından İstanbul'da düzenlenen törenle bu etkileyici araçların Türkiye yollarıyla buluşması resmi olarak başladı. Bu etkinlik sadece Türk pazarındaki varlığının güçlenmesini değil, aynı zamanda markanın müşteri odaklı yaklaşımını da gözler önüne serdi.

Fiyat Performans Arabası Fiat Egea! Fiyat Performans Arabası Fiat Egea!

Törende konuşma yapan Ümit Çelik özel anın markanın Türk müşterileriyle olan yolculuğunda yeni başlangıcı simgelediğini vurguladı. Çelik yaptığı açıklamayla JAECOO'nun müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdiğini ve markanın sürekli gelişim içinde olduğunu ortaya koyuyor.

JAECOO 7 Özellikleri Neler?

Geely’nin Off Road Yıldızı Jaecoo 7, Türkiye’de İlk Teslimlere Başladı!

JAECOO 7, motor özellikleri açısından beklentilerin biraz altında kalabilir. Araçta 1,6 litrelik turbo motor ile 145 beygir güç üretiyor. Tork değeri ise 275 Nm. Bu özelliklerle aracın 100 km'de ortalama 7,5 litre yakıt tükettiği belirtiliyor. Motor gücü, özellikle performans beklentisi yüksek olanlar için yetersiz kalabilir. Ancak günlük kullanımda motorun yeterli olabileceğini de söyleyebiliriz.

Teknoloji açısından JAECOO 7 oldukça zengin donanıma sahip. Araç 540 derece görüş sağlayan gelişmiş kamera sistemine sahiptir. Böylece park etme ve dar alanlarda manevra yapmayı oldukça kolaylaştırıyor. Ayrıca, şerit takip sistemiyle ön çarpışma uyarı sistemi gibi güvenlik özellikleri de bulunuyor. Sürücü dikkat monitörü ise uzun yolculuklarda sürücünün yorgunluk durumunu izleyerek güvenliği artırıyor. Yüksek dayanımlı çelik gövdesiyle de güvenlik standartlarını yükseltiyor.

JAECOO 7'nin diğer önemli teknolojik özelliği ARDIS sistemi. Ayrıca sistem aracın çeşitli bilgilerini ve performansını izlemeye olanak tanıyor. Kablosuz şarj sistemi ise telefon ve diğer cihazlarınızı kolayca şarj etmenizi sağlıyor. Koltuklarda bulunan ısıtma ve soğutma özellikleri ise sürüş konforunu artırmak için düşünülmüş.

JAECOO 7 Fiyatı Ne Kadar?

Modelin giriş seviyesi fiyatı 1,9 milyon TL olarak belirlenmiş. Fiyat JAECOO 7’nin sunduğu geniş iç mekân ve gelişmiş teknolojik donanımlarla birlikte değerlendirildiğinde, birçok sürücü için cazip olabilir. Eğer biraz daha fazlasını ödeyip 4x4 versiyonunu tercih ederseniz, fiyatı 2.090.000 TL olarak belirlenmiş. 4x4 versiyon, özellikle zorlu yol koşullarında ve arazi sürüşlerinde daha fazla güvenlik ve performans sunuyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR