Gaziantep’te Gölet Faciası: Üç Kişi Boğularak Can Verdi

golette-facia-3-kisi-boguldu.jpg

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal Kızıkhamurkesen Mahallesi, serinlemek amacıyla gölete giren üç kişi boğularak can verdi. Burhan Bilgin (19), kardeşi Deniz Bilgin (12) ve İsmail Uygun (25) serinlemek için girdikleri gölette hayatlarını kaybetti.

Yaşanan talihsiz olay, Gaziantep’in merkez Şehitkamil ilçesinin kırsal Kızıkhamurkesen Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Yaz sıcaklarının yoğun olduğu bu günlerde serinlemek isteyen Burhan Bilgin, kardeşi Deniz Bilgin ve aile dostları İsmail Uygun, hayvanların su ihtiyacını karşılamak için kullanılan gölete girmeye karar verdi. Ancak, bir süre sonra gözden kayboldular ve onlardan bir daha haber alınamadı.

Bilgin kardeşler ve İsmail Uygun’un kaybolduğunu fark eden çevredekiler, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, derhal arama ve kurtarma çalışmalarına başladı. Gölette yapılan aramalar sonucunda, maalesef üç kişinin de cansız bedenine ulaşıldı. Kurtarma ekiplerinin çabalarına rağmen, gençlerin hayatlarını kaybetmiş olduğu anlaşıldı.

Bulunan cenazeler, detaylı incelemeler için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yapılacak otopsi sonucunda, gençlerin kesin ölüm nedenleri belirlenecek. Aileler, çocuklarının cenazelerini teslim almak için büyük bir üzüntü içinde adli tıp kurumuna başvurdu.

Exit mobile version