USD34,10
EURO38,09
GBP45,59
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Garanti BBVA’dan Emeklilere 75.000 TL’ye Kadar Belgesiz Kredi Fırsatı!

Garanti BBVA’dan Emeklilere 75.000 TL’ye Kadar Belgesiz Kredi Fırsatı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garanti BBVA, emeklilere özel 75.000 TL’ye kadar belgesiz kredi imkânı sağlayarak dikkatleri üzerine çekiyor. İşte ayrıntılar…

Emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan kampanya hızlı ve pratik başvuru süreci sunuyor. BBVA’nın sunduğu krediyle, acil nakit ihtiyacı olan emekliler rahat bir nefes alabilecek.

Başvuruların oldukça kolay yapılabileceği kampanya, bankanın internet şubesi ya da en yakın şubeye gidilerek anında gerçekleştirilebiliyor. Hızlı sonuçlanan değerlendirme süreci sayesinde emekliler ihtiyaç duydukları nakde çok kısa sürede kavuşabilecekler.

Garanti BBVA Kampanya Detayı

Bankanın yaptığı açıklamaya göre, 75.000 TL’ye kadar olan başvurularında gelir belgesi talep edilmiyor. Bu da süreci hızlandırarak emekliler için işleri oldukça kolaylaştırıyor.  Garanti BBVA’nın kampanyası emeklilere daha esnek kredi deneyimi sunmayı amaçlıyor. Ayrıca banka şubelerine gitmek zorunda kalmadan başvurularını dijital kanallar üzerinden de gerçekleştirebiliyorsunuz. Kredi faiz oranları ise değişkenlik gösteriyor. Bu nedenle, başvuru yapmadan önce güncel faiz oranlarını öğrenmek önemlidir.

Garanti BBVA Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu avantajdan yararlanmak isteyen emekliler için kredi başvuru süreci oldukça basittir. BBVA 75.000 TL’ye kadar olan başvurularında gelir belgesi talep etmiyor. Bu da başvuru sürecini oldukça kolaylaştırıyor.

Kredi başvurusu yapmak için emeklilerin banka şubelerine gitmeleri yeterli oluyor. Ancak başvurularını dijital kanallar üzerinden gerçekleştirmek isteyenler, BBVA’nın internet bankacılığı veya mobil uygulaması aracılığıyla işlemlerini tamamlayabiliyorlar. Bu sayede başvuruda şubeye gitmeye gerek kalmadan da yapılabiliyor.

Başvuru sırasında emeklilerden temel kişisel bilgilerin yanı sıra talep ettikleri tutar gibi birkaç bilgi alınarak süreç başlatılıyor. Başvurunun ardından değerlendirme süreci hızlı şekilde tamamlanıyor. Ayrıca onaylanırsa emekliler kısa süre içinde nakit desteğine kavuşabiliyorlar.

Garanti BBVA 75.000 TL Kredi Şartları Neler?

Emeklilerin maddi açıdan zor günler yaşadığı dönemde krediye olan talepleri de artıyor. Kendi bankasından maaş alan emekliler için avantajlı bir kampanya düzenledi. Başvuru şartlarının minimumda tutulduğu kampanya kapsamında sadece maaşınızı Garanti BBVA’dan alıyor olmanız yeterli oluyor. Başka bir bankadan maaş alanlar ise maaşını Garanti bankasına taşıyarak yine aynı kampanyadan yararlanmaları mümkün oluyor.

Garanti BBVA’dan Emeklilere 75.000 TL’ye Kadar Belgesiz Kredi Fırsatı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!