1. Haberler
  2. Ekonomi Haberleri
  3. Garanti Bankası’ndan 100.000 TL Kredi Fırsatı! Başvurular Başladı!

Garanti Bankası’ndan 100.000 TL Kredi Fırsatı! Başvurular Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Garanti Bankası sadece ve sadece kendi müşterileri için özel bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya ile birlikte artık sadece Garanti Bankası müşterisi olan her birey özel olarak 100.000 TL değerinde kredi elde edebiliyor. Bu krediler eşliğinde ise 16 Ağustos ile 4 Eylül tarihleri arasında yararlanabiliyorsunuz.

Kampanya sürecinde eğer sizler de kredi ile birlikte ev araba veya borcunuzu kapatmak istiyorsanız anında kredi imkanına başvurabilirsiniz. Kredi çekmek için ise yapmanız gereken tek şey Garanti Bankası’na giderek başvurunuzu değerlendirmeye aldırmak oluyor. Yetkililer tarafından incelenen kredi başvurunuz kısa süre içinde onaylanıyor.

Garanti Bankasından Kimler Kredi Alabilir?

Faizsiz Kredi Banka

Garanti Bankası tarafından verilmekte olan bu kredi imkanlarından kimlerin yararlanabildiğini az çok merak ediyor olabilirsiniz. İlk olarak banka tarafından sunulan şart Garanti Bankası müşterisi olmanız gerekiyor. Elbette halihazırda müşteri olanların yanı sıra bu kampanyadan yararlanmak için de Garanti Bankası müşterisi olmuş iseniz kabul görüyorsunuz. Daha sonraki aşamada ise ilk olarak 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekiyor. Bu noktada T.C. vatandaşı da olmanız gerektiğini söylemiyoruz bile.

100.000 TL değerinde kredi sahibi olmak isteyenler için diğer bir nokta ise 16 Ağustos ile 4 Eylül tarihleri arasında kredi başvurusu yapmış olunması gerekli şartı. Elbette ev, borç ödeme veya araç satın almak gibi keyfi olmayan amaçlarda kullanılması gerekiyor.

100.000 TL Kredi Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

100.000 TL ücretle çekebileceğiniz krediyi her noktada kullanmanıza imkan verilmiyor. Bu imkanlar dahilinde sadece üç ana başlık altında kredi imkanını kullanabiliyorsunuz. Bunlardan ilki ihtiyaç odaklı olan kredi imkanı. Bu kredi imkanı ile birlikte borçlarınızı ödemenize imkan veriliyor. Bir başka nokta ise konut kredisi. Konut almak isteyenler 100.000 TL destek alabiliyor. Son olarak da araç kredisi imkanı ile birlikte almak istediğiniz arabaya ek olarak 100.000 TL elde edebiliyorsunuz.

Garanti Bankası’ndan 100.000 TL Kredi Fırsatı! Başvurular Başladı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!