1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Galatasaray Rizespor Canlı İzle “Taraftarium24, SelçukSports HD, İnat TV Box ve JustinTV” Bağlantıları

Galatasaray Rizespor Canlı İzle “Taraftarium24, SelçukSports HD, İnat TV Box ve JustinTV” Bağlantıları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray ve Rizespor karşı karşıya gelecek. Detaylar merak ediliyor. Maç 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak. Futbolseverlerin takibi için kaçırılmayacak bir maç olacak.

Galatasaray Rizespor Canlı İzle araştırmaları yapanlar bedava bir şekilde kaçak olarak Taraftarium24, SelçukSports HD veya İnat TV Box gibi platformlar üzerinden izlemek istiyorlar. Bu yazımızda sizlere bu durumların ne kadar doğru olduğundan bahsedeceğiz. Zararınız Türk Fulboluna ve hatta kendinize. Galatasaray Rizespor Taraftarium 24 Canlı olarak İzle araştırmalarında daha önceki zamanlarda da fark ettiğimiz önemli hususlar bulunmakta. Bu araştırmaları yapacağınızı bilen dolandırıcılar maçı canlı izleyebilmeniz adına çeşitli linklerin içerisine APK veya İOS dosyaları hazırlıyor ve cihazlarınıza sızıyorlar.

Galatasaray Çaykur Rizespor İlk 11'Ler Belli Oldu 2

Kredi kartı bilgileriniz bu tür durumlarda çalınma tehlikesinde. Sizler Galatasaray Rizespor SelçukSportsHD Canlı İzle araştırmaları yaptığınızda maçı izlemek isterken kötü niyetli bazı gruplar da sizin kredi kartı bilgilerinizi ele geçirip boşaltmanın planlarını yapıyor. Yani sizin verdiğiniz zarar sadece takımınıze veya futbola değil aynı zamanda kendinize de. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için Gaziantep – Rizespor İnat TV Box Canlı İzle tarzında araştırmalardan ziyade legal olarak beIN Sports dan izlemek adına araştırma yapmanızı önemle uyarıyoruz. 

Galatasaray Rizespor Canlı İzle “Taraftarium24, SelçukSports HD ve İnat TV Box” Linkleri Doğru mu?

Galatasaray Çaykur Rizespor İlk 11'Ler Belli Oldu

Galatasaray Rizespor maçını canlı olarak izlemek isteyenler arasında Taraftarium24, SelçukSports HD ve İnat TV Box gibi platformlara yönelik araştırmalar yaygınlaşmaktadır. Ancak, bu platformlar üzerinden kaçak yayınları izlemek, Türk futboluna zarar veren bir eylemdir. Bu yazıda, bu durumların ne kadar doğru olmadığını ve Galatasaray Rizespor maçının legal bir şekilde izlenebileceği alternatifleri vurgulayacağız.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, kendi sahası RAMS Park’ta Çaykur Rizespor’u konuk edecek. 5. yıldız hedefiyle sezona iddialı bir giriş yapan sarı-kırmızılı ekipte, önemli eksiklikler dikkat çekiyor. Takımın yıldız oyuncuları Hakim Ziyech ve Mauro Icardi, sakatlıkları nedeniyle bu kritik mücadelede forma giyemeyecek. Maçın hakemi Arda Kardeşler olurken, yeni transferlerin ilk 11’de yer alıp almayacağı da merak konusu. Özellikle Victor Osimhen’in bu maçta görev alıp almayacağı taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor.

Galatasaray – Rizespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray – Çaykur Rizespor maçı, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jelert, Torreira, Sara, Yunus, Mertens, Barış Alper, Batshuayi.

Rizespor: Grbic, Alikulov, Mocsi, Hojer, Taha, P. Nikolaou, Varesanovic, Akıntola, Minchev, Ali Sowe, Olawoyin.

Galatasaray’ın Namağlup Başlangıcı

Sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, ligde oynadığı 3 maçın tamamını kazanarak 9 puan topladı. Bir maç eksiği bulunan sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig’in 5. haftası öncesi 2. sırada yer alırken, lider Fenerbahçe’nin sadece 1 puan gerisinde bulunuyor. Çaykur Rizespor ise ilk 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puan topladı ve ligde 12. sırada yer alıyor.

Galatasaray, Rizespor karşısında da galip gelerek namağlup serisini sürdürmeyi hedeflerken, sakat oyuncuların eksikliği takımda önemli bir faktör olacak.

Galatasaray Rizespor Canlı İzle “Taraftarium24, SelçukSports HD, İnat TV Box ve JustinTV” Bağlantıları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!