Galatasaray Kopenhag Maç Kadrosu 11’leri!

galatasaray-kopenhag-mac-kadrosu-11leri.jpg

20 Eylül 2023 tarihinde, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun heyecan dolu ilk haftasında Galatasaray, mücadeleci bir ruhla Danimarka’nın Kopenhag takımıyla karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç, Galatasaray’ın ev sahipliğinde, taraftarlarının coşkusunu yaşadığı RAMS Park’ta saat 19.45’te başlayacak. Futbolseverler, gözlerini Galatasaray’ın Kopenhag maçı kadrosunda yer alacak 11 oyuncuya dikmiş durumdaydı. Sonunda beklenen açıklama geldi ve işte, Galatasaray ve Kopenhag’ın maç için sahaya süreceği 11’ler ortaya çıktı. Bu 11’ler, heyecan dolu bir mücadeleye zemin hazırlayacak ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Galatasaray’ın maç kadrosu şu şekilde olacak: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kerem Demirbay, Torreira, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Kopenhag ise aşağıdaki 11’le sahaya çıkacak: Grabara, Diks, Vavro, Diogo Gonçalves, Elyounoussi, J. Larsson, Lerager, Jelert, Meling, Achouri, Falk.

Galatasaray, A Grubu’nda Almanya’nın Bayern Münih, İngiltere’nin Manchester United ve Danimarka’nın Kopenhag takımlarıyla mücadele edecek. Bu maç, Galatasaray’ın “Devler Ligi”ndeki ilk sınavı olacak. Sarı-kırmızılılar, ilk hafta maçında taraftarı önünde Kopenhag’ı ağırlayacak.

Rakip olan Kopenhag ise geçen sezon Danimarka Süper Ligi’nde şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi’ne 2. eleme turundan katıldı. Breidablik, Sparta Prag ve Rakow takımlarını eleyerek gruplara kalmayı başaran başkent temsilcisi, Galatasaray karşısında mücadele edecek.

Galatasaray’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, tek eksik Halil Dervişoğlu oldu. UEFA kadrosuna ismi yazılmayan Dervişoğlu, maçta forma giyemeyecek.

Kopenhag ise Galatasaray karşısında Cornelius, Boilesen ve Khocholava gibi önemli isimlerden yoksun olarak sahaya çıkacak.

Exit mobile version