Şifresiz Selçuk Sports Trabzonspor - Beşiktaş Maçını HD İzle! Taraftarium24 TS - BJK Maçı (CANLI İZLE)! Şifresiz Selçuk Sports Trabzonspor - Beşiktaş Maçını HD İzle! Taraftarium24 TS - BJK Maçı (CANLI İZLE)!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği 22 kişilik kadroyu açıkladı. Sarı-kırmızılıların bu sezondaki Avrupa serüveni için belirlenen kadroda, takımdan ayrılacağı speküle edilen Hakim Ziyech de yer alıyor.

UEFA'ya Bildirilen Tam Kadro

Kadroya göre, Galatasaray'ın kalesini Fernando Muslera, Batuhan Şen ve Günay Güvenç koruyacak. Defans hattında Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı ve Metehan Baltacı gibi isimler bulunuyor. Orta sahada ise Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Gabriel Sara, Hakim Ziyech ve Lucas Torreira gibi oyuncular görev yapacak. Forvet hattında Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Michy Batshuayi, Victor Osimhen ve Barış Alper Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

Avrupa Ligi Fikstürü ve İlk Maç

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde oldukça zorlu bir grupla karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, Tottenham, Ajax, PAOK, AZ Alkmaar, Malmö, Dinamo Kiev, Elfsborg ve RFS ile mücadele edecek. İlk maçlarını 25 Eylül'de evinde Yunanistan'ın PAOK takımı ile yapacaklar.

Editör: Genel Haber