Magazin

Seda Bakan'ın Tanga Pantolonu Hayrete Düşürdü!

Seda Bakan, Instagram hesabından paylaştığı "kızlar gecesi" notuyla dikkat çeken bir kare paylaştı. Ancak bu kez takipçileri, Bakan'ın giydiği pantolon nedeniyle şaşkına döndü.

Abone Ol

Ünlü oyuncu Seda Bakan, sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekiyor. Son Instagram gönderisi, Bakan'ın giydiği pantolon ile gündeme oturdu. Ancak bu kez, modaseverler arasında pek de olumlu bir karşılık bulamayan bir tercihti. Netflix'te 'Zeytin Ağacı' dizisindeki performansıyla büyük takdir toplayan Seda Bakan, güzellik ve mütevazılığıyla da bilinen bir isim. Ancak son paylaşımı, modaseverleri ikiye böldü. Oyuncunun giydiği pantolon, adeta bir iç çamaşırını anımsatması nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu. "Tanga mı giydin Seda?" yorumları yapılırken, bazı takipçiler ise "Lütfen bu pantolon moda olmasın" diye dua etti.

Seda Bakan, Instagram hesabından paylaştığı "kızlar gecesi" notuyla dikkat çeken bir kare paylaştı. Ancak bu kez takipçileri, Bakan'ın giydiği pantolon nedeniyle şaşkına döndü. Pantolonunun iç çamaşırına benzetilmesi, hızla yorum yağmuruna neden oldu. Kimi takipçiler, cesur bir stil tercihi olarak değerlendirirken, birçok kişi ise bu tarzın moda olmamasını temenni etti. 2014 yılında Ali Erel ile evlenen Seda Bakan'ın, Leyla isminde bir kızı bulunuyor. Ailesiyle birlikte geçirdiği Londra tatili sırasında eşarp takma tercihi de sosyal medyada konuşulmuştu. Bu kez ise Bakan'ın modaya karşı sergilediği farklı duruş, gündeme oturdu.