Magazin

Fahriye Evcen, Kar Tatilindeki Stilleriyle Göz Doldudu!

Fahriye Evcen, kar tatili sırasında sergilediği şıklık ve zarafetle sosyal medyayı büyüledi. Özellikle renkli tulumuyla dikkat çeken Evcen, "Güzellik abidesi" şeklinde yapılan yorumlarla övgü almaya devam etti.

Abone Ol

Fahriye Evcen, kar tatili sırasında sergilediği şıklık ve zarafetle sosyal medyayı büyüledi. Ünlü oyuncu, eşi Burak Özçivit ve oğulları Karan ile birlikte geçirdiği keyifli anları "Karlar kraliçesi Fahriye" notuyla paylaşarak takipçilerini adeta büyüledi. Fahriye Evcen'in kar tatilinden paylaştığı kareler, hayranlarının beğenisini kazandı. Özellikle renkli tulumuyla dikkat çeken Evcen, "Güzellik abidesi" şeklinde yapılan yorumlarla övgü almaya devam etti. Sosyal medyada "Karlar kraliçesi Fahriye" etiketi altında paylaşılan fotoğraflar, sanatseverlerin beğenisini topladı.

Bu güzel ailenin mutlu birlikteliği ve tatil keyfi, takipçilerini de mutlu etti. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oyunculuk kariyerlerinin yanı sıra sıcak evlilikleriyle de dikkat çektiği belirtiliyor. Çift, 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucaklarına alırken, 18 Ocak 2023 tarihinde de Kerem ile ikinci kez ebeveyn oldular. Özçivit ailesinin kar tatilindeki eğlenceli anlarına dair paylaşılan kareler, takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Güzelliği ve zarafetiyle bilinen Fahriye Evcen'in kar üzerindeki pozları, sanat camiasında parmakla gösterilen çiftin bir kez daha ne kadar uyumlu ve mutlu bir aile olduklarını gösterdi. Fahriye Evcen'in renkli tulumuyla ve kar kraliçesi gibi duruşuyla sosyal medyayı salladığı bu anlar, hayranları tarafından uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.