Magazin

Bella Hadid Modelliğe Üstsüz Pozlarla Geri Döndü!

2023 yılında sağlığına odaklanmak amacıyla modelliğe ara veren ünlü manken Bella Hadid, 2024'ün ilk dergi kapağı için iddialı bir geri dönüş yaptı.

Abone Ol

2023 yılında sağlığına odaklanmak amacıyla modelliğe ara veren ünlü manken Bella Hadid, 2024'ün ilk dergi kapağı için iddialı bir geri dönüş yaptı. Perfect dergisinin yeni sayısının kapağında objektif karşısına geçen Hadid, üstsüz pozlar vererek hayranlarını büyüledi. Bella Hadid'in modelliğe ara verdiği dönemde yoğun tedavilerle mücadele ettiği Lyme hastalığına karşı gösterdiği güçlü duruş, hayranlarını etkilemişti. 2023 Ağustos'unda tedavi sürecini tamamlayarak normal yaşama dönmeye hazırlandığını açıklayan ünlü manken, şimdi ise objektiflere üstsüz pozlarla geri döndü. Hadid, Perfect dergisinin kapak çekimlerinde sadece poz vermekle kalmayıp, kendi çekim ekibini seçti ve yönetmenlik yaptı. Cesur kararları ve profesyonel yaklaşımıyla dikkat çeken ünlü manken, çekimler sırasında göğüslerini, "Kesinlikle hiçbir şey. Hiçbir şey. Hiç." yazılı bir afişle sansürledi.

Sosyal medya hesabından da paylaştığı bu cesur karelerle gündeme damgasını vuran Bella Hadid, hayranlarından büyük beğeni topladı. Bir gün önce mini bikinisiyle verdiği poz da 2 milyona yakın beğeni alarak adından söz ettirdi. Bella Hadid'in modelliğe geri dönüşü, hem cesur pozlarıyla hem de sağlıklı ve güçlü duruşuyla büyük ilgi gördü. Mankenin hayranları, bu özel anları dört gözle bekliyor.