Çoğu insanın işleri nedeniyle hafta sonu için farklı şehirlere seyahat edemediği bir şehirdir İstanbul. Bu nedenle de şehir içinde kolay ulaşılabilir bir lokasyona uğramak hem aileler hem de arkadaş çevresi için çok daha mantıklı görülüyor. Bu mekanlardan bire tanesi olarak da Florya plajı tavsiye ediliyor. Florya Plajı ise insanlar tarafından ziyaret edilme sebebi şehir merkezine oldukça yakın bir mekanda yer alması. Bu sayede Akdeniz veya Ege gibi bölgelere gidip tatil yapmak yerine İstanbul içinde bir plaj cenneti kuruluyor.

Florya Plajı Ziyaretçilerini Bekliyor

Daha çok hafta sonunda nüfusu bir hayli artış gösteren Florya Plajı da bilinen İstanbul Plajları arasında yer alıyor. Bu plajın en önemli özelliklerinden bir tanesi şüphesiz şehri merkezinden özel araca dahi gerek duyulmadan otobüslerle veya metrolarla ulaşım sağlanabiliyor olması. Tercihe göre deniz araçları ile de kişilerin bu plaja uğrayabilmesine olanak sağlayan çeşitli imkanlar sunuluyor.

Florya Menekşe Plajı Ile Kalabalıktan Uzaklaşın

Türkiye’nin Yalıtım Lideri İzocam’dan Çevre Dostu Adım Türkiye’nin Yalıtım Lideri İzocam’dan Çevre Dostu Adım

Her ne kadar suyu berrak ve temiz olmasa da insanların az da olsa serinlemesine imkan tanıyor. Zaten sadece hafta sonu için uğranacak bir yerde öyle büyük şeyler beklemek de mümkün olmuyor. Yaz ayında serinlemek için birebir bir imkan sağlıyor.

Florya Plajı ile Ekonomik Tatil Yapmak Mümkün!

Plaja giriş yaparken herhangi bir ücret ödenmiyor. Bu sayede giriş çıkışlarda özel araçlarla da park alanlarında yer bulmak kolay hale geliyor. Dileyenlerin kamp çadırları ile birlikte yatılı kalabildiği ortamda genellikle günübirlik kalım şartları sağlanıyor. Bakırköy-Florya arasında kullanılan metrobüslerle de ulaşım daha kolay hale geliyor. Plaj içerisinde yer alan çeşitli tesislerle birlikte gıda ve içecek ihtiyaçları da büyük ölçüde karşılanabiliyor. Bu sayede insanlar yakında market veya alışveriş yapılabilecek bir mekan arama arayışından da kaçınmış oluyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR