Fidan Atalay ifşa olayı nedir? Sosyal medyada yayılan fotoğraflar ve videolar nasıl ortaya çıktı? Fidan Atalay ifşa olayı nedir sorusu magazin ve güncel gündemi bir hayli meşgul ediyor. İnternet aleminde attığı videolar ile meşhur olan bu gizemli kişinin ifşa videosunun sosyal medyada yayıldığı iddiası duyanları şok etmişti. Peki gerçekten de böyle bir şey var mı gelin hep birlikte araştıralım ve öğrenelim.

Fidan Atalay İfşa Olayı Nedir? Fotoğraflar ve Videolar

fidan öğretmen2

Son günlerde sosyal medya adresleri üzerinden sosyal öğrencilerine gösterdiği eğitim videoları ile dikkat çeken Fidan Atalay ifşa olayı nedir diye soranlar için de oldukça ilgi çekici bir başlık halini alıyor. Güzel öğretmenin ekranlar karşısında verdiği seksi pozların yanı sıra ifşa videosu çıktı şeklindeki iddialar da adeta nefesleri kesiyor.

Sosyal medya üzerinde hemen hemen herkesin ‘’Mini etekli öğretmen’’ olarak bildiği Fidan Atalay ifşa olayı ile de gündeme geliyor. Zaten açık seçik olarak kameralara yansıdığı görüntülerde oldukça ilgi çekici bir fizik hattı olan öğretmenin, kısa süre içinde yayılan videosu ile ifşasının da çıktığına artık kesin gözüyle bakılıyor. Göstermiş olduğu ders anlatım performansı ile tüm Türkiye’yi ikiye bölen öğretmen kimileri tarafından beğeni ile karşılaşırken toplumun büyük bir kesimi tarafından da çok ağır hakaretlerle birlikte tartışma konusu halini alıyor. Son düzlükte de ortaya çıkan ifşası bu iddiaları destekliyor.

Kimi insan tarafından tamamen uygunsuz bulunan videolarda kimileri ise artık laik bir ülkede olduğumuzu ve bu tarz görsellere çok alışık olmamız gerektiğini belirtiyor. Görüntülerde oldukça kısa bir etek ile beyaz tahtanın önünde ders anlattığını gördüğümüz Fidan Atalay görüntülerin kurgu olup olmadığı gibi soru işaretlerinin de ortaya çıkmasına neden oluyor.

Fidan Atalay ifşa olayı şeklinde nitelendirilen bu video ile öğrencilerin de arka tarafta gülerek ve öğretmenlerinin adeta frikik verdiği noktaları daha dikkatli bir şekilde izleyerek derse katılım gösterdikleri açıkça belli oluyor.

Kepez Belediye Başkanı Kimdir? Neden Araştırılıyor Kepez Belediye Başkanı Kimdir? Neden Araştırılıyor

Sosyal medya kullanıcılarının bu video özelinde yaptıkları yorumlar da oldukça ilgi çekiyor. Fidan Atalay ifşa olayı olarak yayılan bu videoda aslında her şeyi açıklıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR