Fethullah Gülen’in Cenaze Hazırlıkları: Pensilvanya Çiftliğinde İş Makineleri Görüldü

Fethullah Gülen'i Gömme Hazırlığı

FETÖ lideri Fethullah Gülen, ABD’de hayatını kaybetti. Cenazesinin nereye defnedileceği henüz netleşmezken, Pensilvanya’daki çiftlikte iş makinelerinin cenaze hazırlıkları için çalıştığı görüldü.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen, 1999 yılından bu yana ABD’de yaşadığı Pensilvanya’da hayatını kaybetti. Gülen’in ölümü sonrasında cenazesinin nereye gömüleceğiyle ilgili belirsizlik sürerken, çiftlikte iş makinelerinin çalışması dikkat çekti.

Pensilvanya’da Kazı Çalışmaları Başladı

Fethullah Gülen

Fethullah Gülen’in ölümü sonrası örgüt mensupları, cenaze hazırlıklarına hız verdi. Pensilvanya’da karargah olarak bilinen çiftliğe iş makineleri getirildi ve cenaze için kazı çalışmaları başlatıldı. Görüntülerde kazı işlemlerinin başında, Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in bir sandalyede oturarak bu çalışmaları izlediği kaydedildi.

Fethullah Gülen’in cenazesinin nereye gömüleceği hala netlik kazanmamış durumda. Örgüt mensupları arasında farklı görüşler ortaya atılsa da, cenazenin Pensilvanya’daki çiftliğe defnedilme ihtimali ağır basıyor. Cenaze hazırlıkları ve gömülme yeri ile ilgili alınacak karar, örgüt içindeki tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Exit mobile version