Fethiye'de meydana gelen trafik kazası yürekleri burktu. Muğla-Fethiye kara yolunda Göcek Tüneli çıkışında, Fransız uyruklu N.L. idaresindeki otomobil, D.A. yönetimindeki bir diğer otomobille çarpıştı. Kazada 1 bebek hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

Malatya'da 9 Aylık Ceset... Haşim Babür Neden Öldü? Malatya'da 9 Aylık Ceset... Haşim Babür Neden Öldü?

Bir Bebek Hayatını Kaybetti

Kaza sonucunda, her iki aracın sürücüleri ile birlikte toplamda 11 kişi yaralandı. Yaralılardan 5'inin Fransız uyruklu olduğu belirlendi. Kaza ihbarının ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Fethiye ve Dalaman ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada, Fransız uyruklu 12 aylık bebek E.A., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunarak, kazanın nasıl gerçekleştiğini tespit etmeye çalışıyor. İki aracın sürücüsü de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaza anına tanıklık eden bazı vatandaşlar, Göcek Tüneli çıkışında hızla ilerleyen araçların kontrolü kaybederek çarpıştığını belirttiler. Olayın ardından büyük bir panik yaşandığını ve hemen acil servis ekiplerine haber verdiklerini söylediler.

Editör: Şahsüver ÇITIR