Ferdi Kadıoğlu’na Reddedilemeyecek Bayern Münih Teklifi

ferdi-kadiogluna-dunya-devinden-teklif.jpg

Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için mücadele eden ve Trendyol Süper Lig’de de mutlak şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe’de çok önemli bir gelişme yaşandı. Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nda piyasasını katlayan Milli sol bek Ferdi Kadıoğlu için kulübe astronomik bir teklif ulaştı. Dünya devi bir ekipten gelen bu teklife karşı koyması güç olan Fenerbahçe ise yeni sol bek çalışmalarına başladı. Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor, Fenerbahçe’nin yeni sol beki kim olacak?

Ferdi Kadıoğlu Adım Adım Bayern Münih’e

Acun Ilıcalı’nın 30 Milyon Euro teklifler gelmesine alıştık dediği Ferdi Kadıoğlu için bu kez Avrupa yolu gözükecek gibi duruyor. Birçok spor kaynağına göre geçen sezon sağ bek bölgesi için Galatasaray’dan Sacha Boey’i 30 milyona transfer eden Alman devi Bayern Münih, bu kez de sol bek için atağa kalktı. Bavyera ekibi Ferdi Kadıoğlu için 35 Milyon Euro teklifini Fenerbahçe’ye iletti. Ligimiz için oldukça yüksek bir bedel olan bu transferin gerçekleşmesi durumunda Ferdi Kadıoğlu, Türk futbol tarihinin en pahalı satışına imza atmış olacak. Bu teklifi oyuncunun geleceği ve kulübün ekonomik menfaatleri için reddetmesi beklenmeyen Fenerbahçe ise yeni sol bek adayını belirledi bile.

Beşiktaş İstemişti Fenerbahçe Transfer Edebilir

Ferdi Kadıoğlu’na gelen yüksek meblağlı teklifi kabul etmesi beklenen Fenerbahçe’nin yeni sol beki için ilk hedefi Maxim De Cuyper. Jose Mourinho’nun Ferdi Kadıoğlu’na alternatif olarak belirlediği listede en başta bulunan 23 yaşındaki Belçikalı sol bek oyuncusu Club Brugge takımında forma giyiyor. Beşiktaş’ın sezon başında ilgilendiği ve yüksek bulduğu bir bonservis bedeli ile karşılaşınca transferinden çekildiği genç oyuncu için yaklaşık 10 Milyon Euro isteniyor. Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu ve Bayern Münih transferi gerçekleşirse oyuncu için istenen bonservis bedelini rahatlıkla ödemesi bekleniyor. Mevcut kulübü Club Brugge ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Maxim De Cuyper, geçen sezon tüm kulvarlarda 62 maçta 5 gol ve 15 asistlik katkı verdi.

Exit mobile version