Dilan Polat’a olan yakınlığıyla bilinen Nevra üzerindeki kilolarca altınla görkemli video çekerek takipçilerinin karşısına çıktı. Göz alıcı takılarıyla adeta parlayan Bilem, sosyal medya platformlarında büyük bir ilgi topladı. Altınlarla süslenmiş gösterişli video fenomenin hayranları arasında yine bir hayli ses getirdi.

Ayşegül Aldinç'ten Şok İtiraf: Kıskanıldığımı ve Engellendiğimi Biliyorum! Ayşegül Aldinç'ten Şok İtiraf: Kıskanıldığımı ve Engellendiğimi Biliyorum!

Nevra Bilem’in altınlara olan düşkünlüğü, onu takip eden binlerce hayranı tarafından da sıkça gündeme getiriliyor. Ancak onun hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla açılan dava sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara neden olmuştu. Geçtiğimiz yıl yaşanan olayın ardından, Bilem'in kendine özgü tarzıyla ve Dilan Polat ile olan dostluğuyla nasıl bu kadar ilgi odağı olabildiği soruları akıllarda kalmıştı.

Kilo Kilo Altınla Gösteriş Yaptı

Aracın içinde boynunda altın bir kolye, belinde ise göz alıcı altın kemerle oturan Bilem kollarında ve parmaklarında da sayısız bilezik ve yüzükle görünüyor. Bu gösterişli görüntüsüyle adeta göz kamaştırdı ve takipçilerinin hayranlıkla izlediği şov sergiledi.

Ancak Bilem'in videosu, sadece şatafatıyla değil aynı zamanda emniyet kemerini takmamış olmasıyla da gündeme geldi. Takipçileri, onun davranışını eleştirerek "Görgüsüzlük seviyesi inanılmaz" gibi yorumlar yapmaktan geri durmadı. Fakat Bilem eleştirilere kulak asmayarak altınlarını sergilemeye devam etti. Göz alıcı mücevherleri ve kıyafetiyle arabasında poz vermeyi ihmal etmedi.

Bu Paranın Kaynağı Nereden Geliyor

Bilem, bedava tatil vaadiyle devre mülk satışı gerçekleştirdiği öne sürülen dolandırıcılık faaliyetleri nedeniyle birçok kişinin mağdur olmasına neden oldu. Bu durum birçok vatandaşı harekete geçirerek, Nevra Bilem hakkında suç duyurusunda bulunmalarına yol açtı. Sosyal medya dünyasında hızla yayılan haberler Bilem’in hayranları arasında da büyük bir endişe yarattı.

Ayrıca, Bilem’in reklamını yaptığı mobilya markasından ürün siparişi veren kişi aldığı ürünlerin bedelinin Bilem’in aile üyesinin hesabına yatırıldığını fark etti. Bu durum, dolandırıcılık iddialarını daha da güçlendirirken mağdur vatandaşın şikayetçi olmasına neden oldu. Böylece, fenomenin yaşam tarzı ve elde ettiği gelirlerin kaynağı hakkında birçok soru işareti belirmeye başladı. Bilem ailesinin de Polat ailesi gibi durumla karşılaşacağını yakın zaman görebiliriz.

Editör: Şahsüver ÇITIR