Arjantinli genç yıldızın uzun süredir sarı-lacivertli formayı giymesi için yoğun çaba sarf ediliyordu. Ancak işler beklenildiği gibi gitmedi ve Boca Juniors cephesi türlü ikna edilemedi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla kadroda görmek istediği Medina için kulüp yetkilileri sık sık Arjantin ekibiyle temasa geçti. Yine de Boca Juniors'ın oyuncuyu bırakmaya yanaşmaması süreci tıkayan en büyük faktör oldu

Fenerbahçe yönetimi, daha önce Saint-Maximin ve En-Nesyri transferlerinde başarılı adımlar atarak kadrosunu güçlendirmişti. Ancak Medina transferinin bu noktada suya düşmesi camiada hayal kırıklığına neden oldu. Boca Juniors'un Medina üzerindeki ısrarcı tavrı oyuncunun Avrupa'ya transfer olma hayalini de süre daha erteleyebilir gibi görünüyor.

Transfer İçin İstenen Şart Herkesi Şaşırttı

Medina'nın Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı biliniyor. Ancak Arjantin kulübü transfer için oldukça yüksek serbest kalma bedeli talep ediyor. Boca Juniors, genç oyuncunun serbest kalma maddesinde yer alan 20 milyon doların ödenmesi gerektiğini belirterek transferin önündeki en büyük engeli koymuş durumda.

Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports ve Taraftarium24 Doğru mu? Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports ve Taraftarium24 Doğru mu?

Fenerbahçe yönetimi yüksek bedeli aşmanın yollarını ararken başka sürpriz gelişme daha yaşandı. Boca Juniors, transfer döneminin bitmiş olması ve yerine oyuncu alacak zamanlarının kalmaması nedeniyle Medina'yı aralık ayına kadar takımda tutmak istiyor. Bu durum sarı-lacivertli kulübün planlarını alt üst etti ve görüşmelerde duraksamaya yol açtı.

Fenerbahçe Transfer Açıklaması Yaptı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan merakla beklenen UEFA Avrupa Ligi kadrosu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kızılhan, sarı-lacivertli kulübün sezon başında belirlediği transfer planını başarıyla tamamladığını ve artık UEFA kadrosunun son halini aldığını duyurdu. Yaptığı açıklamada Bugün itibariyle sezon başında koyduğumuz hedefler doğrultusunda takıma gerekli takviyeleri en doğru şekilde gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. UEFA Avrupa Ligi kadromuzu da çalışmalar ışığında şekillendirmiş bulunuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yaz transfer döneminde yoğun mesai harcayarak hem Süper Lig hem de Avrupa arenasında başarıya ulaşmak için kadrosunu güçlendirdi. Kızılhan kulübün transferlerde hem teknik ekibin taleplerini karşıladığını hem de geleceğe yönelik hamleler yaptığını belirtti.

Editör: Şahsüver ÇITIR