1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Fatih’te Korkunç İş Kazası: Yük Asansörü Can Aldı!

Fatih’te Korkunç İş Kazası: Yük Asansörü Can Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul, Fatih’teki bir aktarda meydana gelen talihsiz bir iş kazası, bir işçinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Ali Kuşçu Sokak, Malta Çarşısı’nda bulunan aktarda çalışan Suriye uyruklu S.İ., henüz belirlenemeyen bir nedenle yük asansörü ile duvar arasında sıkıştı.

Feci Şekilde Can Verdi

Olay, aktar dükkanında meydana geldi. S.İ., işlerini sürdürdüğü sırada, aniden yük asansörünün hareket etmesiyle duvar arasında kalarak feci şekilde sıkıştı. İş arkadaşlarının durumu fark etmesi üzerine hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulunuldu.

İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine hızla ulaşarak, kurtarma ve ilk yardım çalışmalarına başladı. Ancak, yapılan kontrollerde S.İ.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. İtfaiye ekiplerinin yarım saat süren çabaları sonucunda S.İ.’nin cansız bedeni, sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı.

S.İ.’nin cesedi, daha sonraki işlemler için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, asansörün teknik kontrollerinin yapılıp yapılmadığı, iş güvenliği önlemlerinin alınıp alınmadığı gibi konular detaylı bir şekilde inceleniyor.

Fatih’te Korkunç İş Kazası: Yük Asansörü Can Aldı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!