Casper Excalibur G911 modeliyle tüm müşterilerinin önüne çıktı. Öne çıkan özellikleri ve markasıyla her ne kadar güven verse de kullanıcılar deneyimlere de bakmak istiyor. Daha önce bilgisayarı almış ve kullanmış pek çok kimse doğal olarak deneyimlerini sosyal medyada paylaşma gereği duyuyor. Bu şekilde bir etkileşimin olmasıyla bilgisayarın iyi performans verip vermediği de öğreniliyor.

Excalibur G911 Özellikleri

Tasarımı oldukça sade renklerle gelmesine rağmen etkileyici bir tasarıma sahip. Özellikle klavyesinin aydınlatmalı olması daha kişisel hale gelmesine yardımcı oluyor. LED aydınlatmasının yanı sıra bilgisayarın ağırlığı da pek çok kullanıcı için önemli. Tam olarak 2.5 KG ağırlığında ve kalınlığı 27.3mm olarak hesaplandı. Özellikle taşınabilirliği gayet iyi durumda. USB girişi, HDMI ve diğer gereksinimlere de sahip.

170 Neden Meşgul Çalar? Sebebi Nedir? 2024 170 Neden Meşgul Çalar? Sebebi Nedir? 2024

Bilgisayarın ısınma sorununun meydana gelmemesi önemli. Bu nedenle Excalibur G911 modelinde bu duruma önem gösterilmiş. Havalandırma kanallarının hepsi geniş tutuluyor. Ayrıca bilgisayarda Excalibur Control Center olduğu için soğutma modunu da aktif hale getirebilirsiniz. Oyun modu veya performans modları var. Ekran büyüklüğü 16 inç olan bilgisayarın oyunlar için harika deneyim sunduğu söylenebilir.

Üst Düzey Performans

Üst düzey performansının yansıtılabilmesi için donanım özelliklerinin iyi olması gerekiyor. Bunun için 14.nesin Intel i9 işlemcisi ve Geforce RTX 4090 ekran kartıyla karşınıza geliyor. 64 GB RAM VE İKİ ADET SSD olması yüksek performans vermesi için gayet yeterli görünüyor. Bu bilgisayarda isteyenler CS2, Valorant ve PUBG gibi oyunları oynayabilir.

Bilgisayarın performansının yanı sıra kamerası da bulunuyor. Görüntülü görüşmeler yapmak ve iş bilgisayarı olarak kullanmak içinde uygundur. Bununla birlikte Dolby Audio ile yüksek ses kalitesi içeren bir hoparlörü de bulunuyor.  Daha çok bir oyuncu bilgisayarı olabilecek bir donanıma sahiptir. Hatta yüksek grafik ayarlarında rahatça oynamak isteyenler için harika bir bilgisayardır. Tamamen kullanıcının ihtiyacına göre şekillenebilecek nitelikte olan bir cihaz.

Editör: Şahsüver ÇITIR