Evdeki Eşya Tartışması Cinayetle Sonuçlandı

Evdeki Eşya Tartışması Cinayetle Sonuçlandı

Antalya’da aynı evde yaşayan Süleyman Ege Sevil, bireysel eşya kullanımı konusunda tartıştığı Tolga Taşkınel’i bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası kaçan Hüseyin Emre Ç. de yakalandı.

Antalya’nın Kepez ilçesinde gece saatlerinde yaşanan bir tartışma sonucu 23 yaşındaki Tolga Taşkınel, ev arkadaşı Süleyman Ege Sevil tarafından bıçakla yaralanarak hayatını kaybetti. Olay, Yeşilyurt Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi.

Evde birlikte yaşayan Süleyman Ege Sevil, Tolga Taşkınel ve Hüseyin Emre Ç. arasında bireysel eşya kullanımı nedeniyle çıkan tartışma büyüdü. Sevil’in Taşkınel’i bıçakla göğsünden yaralaması sonrası Hüseyin Emre Ç. olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, Sevil’i suç aletiyle yakaladı ve kaçan Hüseyin Emre Ç.’yi de kısa sürede gözaltına aldı.

Hastanede Yaşamını Yitirdi

Olayda ağır yaralanan Tolga Taşkınel, sağlık ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tolga Taşkınel’in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Şüpheli Süleyman Ege Sevil, gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Kendisine yöneltilen “Neden öldürdünüz?” sorusuna ise “Kendimi korudum” şeklinde cevap verdi.

Exit mobile version