Aldın aldın sloganıyla pek çok farklı alana hizmet eden ürünü bir anda satışa sunan A101 bu hafta da aktüel ürünleriyle merak uyandırıyor. Bu haftanın ürünlerini de yine Türkiye’de yer alan her A101 marketinden kolaylıkla temin edebilirsiniz. Hem uygun fiyatlı olması hem de kaliteli olması nedeniyle birçok kişinin tercih ettiği ürünler arasında siz de istediğiniz ürüne erişmek için acele etmelisiniz. Zira markette satılan tüm ürünlerin sınırlı sayıda ve stoklarla sınırlı olması nedeniyle bir an önce siparişinizi oluşturmalısınız.

A101 Aktüel Ürünlerinde Bu Hafta Hangi Ürünler Var?

A101 aktüel ürünlerinin bu haftaki içeriğinde teknoloji meraklıları için onlarca ürün yer alıyor. Akıllı televizyon özellikli yeni modeller ile de yine evlerin akıllı bir şekilde televizyonlarla donatılmasına imkan sağlanıyor.  Dijital baskül özellikli ağırlık tartan ürün ile her şeyin daha kolay kilosunun tartılmasına olanak sağlanıyor.

ŞOK’ta Sonbahar İndirimleri! The North Face Mont ve Yağmurluk Modelleri 14 Eylül’de Sizi Bekliyor! ŞOK’ta Sonbahar İndirimleri! The North Face Mont ve Yağmurluk Modelleri 14 Eylül’de Sizi Bekliyor!

6 Çekmeceli Saklama Dolabı A101 Ne Kadar Kaç Tl 2024

Dijital epilasyon ürünü de bu haftaki aktüel ürünler arasında yer alıyor. Lazer epilasyona para vermek istemeyenler ve kuaföre gitmek için zaman yaratamayanlar için bu ürün oldukça kullanışlı ve uygun fiyatlı olacak. Alüminyum jantlı bisiklet ile çocukların da istedikleri ürünlere yer veren A101 ürünleri ve çok daha fazlası bu hafta reyonlardaki yerini alıyor...

Üst Düzey Yıkama Kalitesiyle Halı ve Koltuk Temizleyicisi A101’de

Özellikle de ya ayının gelmesi ile birlikte pek çok insan hem yataklarını hem koltuklarını hem de halılarını yıkamaya göndermek istiyor. Günümüz şartlarında bir hayli pahalı olan bu hizmetlerden yararlanmak için ekonomik bir modele yönelmek isteyenler ise bu haftaki A101 aktüel kataloğundan yararlanıyor.

Koltuk ve halıları yaklaşık 10 dakika içinde ilk hali gibi temiz bir şekle sokan bu ürün sayesinde aynı zamanda çok da güzel kokulu yeni mobilyalara sahip olacaksınız. Ürün kurulumu oldukça basit ve uygun fiyatlı olarak satılıyor. Halı ve koltukları hem ıslak hem de kuru temizleme özelliğine sahip olarak geliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR