USD34,10
EURO38,09
GBP45,59
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Esra Erol Veysel Yorulmaz Neden Öldü

Esra Erol Veysel Yorulmaz Neden Öldü

Esra Erol Veysel Yorulmaz Neden Öldü
Esra Erol Veysel Yorulmaz Neden Öldü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Erol’un programında yaşanan Veysel olayı geçtiğimiz yıl birçok izleyiciyi ekran başına kitlemişti. Programa çıkan kadın eşi Veysel’in kendisini aldatıp başka ile taşındığını söylemişti. Akabinde Özge isimli biriyle dini nikah kıydığını iddia etmişti. Betül 11 yıllık evliliğinin ardından bu durumu öğrenince büyük şok yaşamıştı. Şimdiyse Yorulmaz’ın ölümü sonrasında Özge tekrardan yayına çıkarak sorumlu tutulduğunu dile getirdi. Peki Esra Erol Veysel Yorulmaz neden öldü?

Esra Erol Veysel Yorulmaz Neden Öldü

Esra Erol Veysel Yorulmaz
Esra Erol Veysel Yorulmaz

Olayın içine kargaşalar, itiraflar ve şüpheler girmeye başlayınca Veysel Özge’den DNA testi istemişti. Test sonuçları geldiğinde ise beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Veysel, bebeklerden yalnızca birinin babası çıkmıştı. Esra Erol Veysel Yorulmaz olayı dünyada nadir görülen durum olarak kayıtlara geçti ve izleyenleri hayrete düşürdü.

Esra Erol’un programında yaşanan Veysel Yorulmaz öldü olayı izleyicileri derinden sarstı. Canlı yayında Yorulmaz’ın İstanbul’da sokak ortasında ölü bulunduğunu açıklanıyor. Bu haber, tüm izleyicileri şok ediyor. Erol biz Betül ile boşanmasını sağlamıştır. 1 yıl sonrası ise böyle haber geldi. Açıklamasında bulundu.

Betül eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu ve kendisinin sorumlu tutulduğunu öne sürüyor. Erol’un yayındaki ifadeleri, izleyiciler arasında büyük tartışma başlatıyor. Neden öldü? sorusunun cevabı aranırken Betül Veysel’in vefatından beni sorumlu tutuyorlar diyerek izleyicilerin dikkatini çekti. Bu durum olayın yönlerinin daha fazla araştırılmasına yol açtı.

Esra Erol Veysel olayı, bir televizyon programının ötesine geçerek ilişkiler üzerine önemli soruları ele almıştı. İzleyiciler hem Betül hem de Veysel’in yaşadığı ilişkiyi tartışıyor. İlişkilerin doğası hakkında farklı bakış açıları geliştiriyordu. Ancak Veysel Yorulmaz öldü haberi ile aşk üçgenine kurban gidip gitmediği tartışılıyor.

Yorulmaz’ın ani ölümü geçen yıl yaşanan olay ile ilgili olup olmadığı merak ediliyor. Şimdi herkes, Veysel Yorulmaz neden öldü? ölümüne neyin sebep olduğunu ve gerçekte neler yaşandığını merak ediyor. Esra Erol’un programı benzer olayların çözülmesine yardımcı olarak yakın zamanda olayla ilgili tekrar açıklama yapması bekleniyor.

Esra Erol Veysel Yorulmaz Neden Öldü
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!