Eskişehir’de Otomobil İkiye Bölündü, 1 Ölü, 3 Yaralı!

eskisehirde-feci-kaza.jpg

Eskişehir-Ankara çevre yolunda meydana gelen korkunç trafik kazası, hem görenleri hem de duyanları dehşete düşürdü. Oktay Ş. yönetimindeki 06 GSA 64 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve hızla seyir halindeki iki araca çarptı. Kazada, otomobil adeta ortadan ikiye bölünerek paramparça oldu. Araçta bulunan 72 yaşındaki Rufi Coşkun hayatını kaybederken, sürücü Oktay Ş. ve yanındaki iki kişi yaralı olarak kurtarıldı.

1 Ölü, 3 Yaralı

Kazanın yaşandığı anlar, çevre yolunda adeta felaketin habercisi gibiydi. Oktay Ş.’nin kullandığı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Savrulan otomobil, bu sırada seyir halinde olan Demir Ü. yönetimindeki 06 EIS 134 plakalı TIR ve İdris A.’nın kullandığı 34 FTR 895 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil ikiye bölünerek büyük bir hasar aldı.

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiye, araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için seferber oldu. Ancak, otomobilde bulunan 72 yaşındaki Rufi Coşkun’un hayatını kaybettiği belirlendi. Coşkun’un cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü Oktay Ş. ve yanında bulunan iki kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Oktay Ş.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazanın Ardından Soruşturma Başlatıldı

Eskişehir-Ankara çevre yolunda yaşanan bu feci kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kazanın neden gerçekleştiği ve aracın neden kontrolden çıktığı araştırılıyor. İlk belirlemelere göre, kaza anında hava ve yol koşullarının normal olduğu, ancak aracın hızının ve sürücünün kontrol kaybının etkili olduğu düşünülüyor.

Exit mobile version