Akaryakıt Tankeri Patladı, 24 Ölü, 40 Yaralı! Akaryakıt Tankeri Patladı, 24 Ölü, 40 Yaralı!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 89 yaşındaki Mehmet Ali Kale hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik Kameraları Anbean Kaydetti

Kaza, 71 Evler Mahallesi Candanel Sokak'ta ters yönden gelen bir aracın, karşı yönden gelen başka bir otomobille çarpışması sonucu meydana geldi. 64 yaşındaki O.D. yönetimindeki 43 PB 907 plakalı otomobil ile M.R.O. idaresindeki 26 GR 660 plakalı otomobilin çarpışması sonucu her iki aracın sürücüleri ve araçlarda bulunan dört yolcu yaralandı.

Kazayı görenlerin hızlıca durumu yetkililere bildirmesi üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları inceleme sonucunda 89 yaşındaki Mehmet Ali Kale'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralanan 5 kişi ise Eskişehir'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak, kazanın meydana geliş nedenine yönelik detaylı bir inceleme başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazanın görüntüleri de incelemeye alındı. Mehmet Ali Kale'nin cansız bedeni, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kazanın neden olduğu hasarın boyutları ve yaralıların durumu ise yapılan incelemeler sonucu netlik kazanacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR