Ertan Saban son rol aldığı diziyle birlikte çok sayıda hayran kitlesi kazandı. Özellikle bundan sonraki süreçte hangi projede rol alacağı merak konusu iken gündeme bomba gibi bir haber düştü. Yeni sezonda Eylül ayının da gelmesiyle birlikte artık yeni diziler açıklanırken bunlardan birisi de Kötü Kan dizisi olacak. Dizi NOW TV ekranlarında yer alacak.

Etkileyici Hikayesi

Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği dizinin çekimleri çoktan başladı. Dizinin oyuncu kadrosu de belli oldu. En çok göze çarpan oyunculardan birisiyse Ertan Saban oluyor. Çünkü son rol aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle gönüllere taht kurdu. Bu projenin ardından setlere dönecek olan oyuncunun partneriyse Damla Sönmez olacak. Etkileyici hikayesiyle çok izleneceği tahminler arasında.

Ertan Saban Yeni Projesiyle Geliyor!

Aksiyon ve dram dizisi olarak çıkacak olan dizisinin konusu ilgi çekicidir. Bir babanın çocuklarına karşı sorumluluklarını ve bir mafyayla olan hesaplaşmasını konu alacak olan dizinin aksiyon oranı epey yüksek olacağa benziyor. Dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. M. Çağatay Tosun ise yönetmen koltuğunda oturan isim.

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin oyuncu kadrosu epey iddialı. Usta isimlerden Levent Ülgen’de dizide rol alıyor. Damla Sönmez ve yeni imajıyla gelecek olan Ertan Saban’ın yanı sıra pek çok ismin sözü geçiyor. Rol alacak isimler:

·        Mutluhan Kasap

·        Erdem Öz

·        Merve Sevin

·        Cihat Parıltı

·        Hakan Vanlı

·        Bilgesu Kural

Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi? Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi?

·        Doğa Karakaş

·        Mina Koyuncular

·        Senem Ünal

·        Meltem Gülenç

·        Hüseyin Avni Danyal

·        Savaş Özdemir

·        Mert Doğan

·        Gökçe Özyol

·        Tolga Güleç

Gibi isimler rol alırken dizinin Now ekranlarında yayınlanacağı bilgisi gelmiştir. Eylül ayında duyurusu yapılacak olan dizinin hayran kitlesi şimdiden paylaşımlara başlıyor. Özellikle Damla Sönmez hayranları da diziyle ilgili bilgi geldikçe daha da heyecanlanıyor. Çünkü yer aldığı her projede adından söz ettiren ve oyunculuğu beğeni kazanan bir oyuncudur

Editör: Şahsüver ÇITIR