USD34,26
EURO37,50
GBP44,78
BIST8.964,10
GR. ALTIN2.894,75
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Manşet
  3. Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi? Gerçekte kim?

Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi? Gerçekte kim?

Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi
Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi? Gerçekte kim? Erşan Kuneri dizisinin yeni sezonunun yayınlanmasıyla birlikte, izleyiciler ana karakterin kim olduğunu ve gerçekte var olup olmadığını merak etmeye başladı. Detayları aktardık.

Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi? Gerçekte kim? Diziyi izlemeye başlayan birçok kişi, özellikle Cem Yılmaz’ın hayat verdiği renkli karakterin arkasındaki hikâyeyi ve gerçek bir kişi olup olmadığını araştırıyor. Sinema dünyasında absürt ve mizahi figür olarak tanıtılan Erşan Kuneri, izleyicilerde büyük ilgi uyandırdı. Gerçekte ise Erşan Kuneri tamamen Cem Yılmaz’ın yarattığı kurgusal karakterdir. Türk sinemasının 1970’lerdeki erotik film furyasından esinlenerek oluşturulan Kuneri, bu dönemin film yapımcılarına göndermeler yapan tiplemedir.

Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi? Gerçekte kim?

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın yarattığı karakterdir. Bu karakter ilk kez GORA filminde karşımıza çıkmıştı. 1970’lerin Türk sinemasında yer alan erotik filmler çeken bir yapımcı olarak tanıtılan karakter, hem mizahi hem de nostaljik figür olarak seyircilerin hafızasında yer etmiştir.

Peki yeni yapımda merak edilen Kuneri gerçekte kimdir? GORA filminde bir film yapımcısı olarak tanıdığımız, Cem Yılmaz’ın karakter üzerinden kurduğu komedi, dönemin sinema anlayışına eleştirel ve esprili bakış sunuyor.

Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinin ilk sezonu büyük ilgi görmüştü ve şimdi 2. sezonuyla geri döndü. Dizi, Erşan Kuneri’nin 1975-1978 yılları arasındaki sinema kariyerine odaklanıyor. Erotik film yapımcılığı yaparak kendini sektörde var etmeye çalışan Kuneri, çeşitli komik ve absürt olaylar yaşarken sinema dünyasında yer edinmeye çalışıyor.

Peki, Erşan Kuneri gerçek mi? Aslında Erşan Kuneri tamamen Cem Yılmaz’ın yaratmış olduğu hayali karakterdir. Gerçek hayatta böyle bir yapımcı olmasa da 1970’lerdeki Türk sinemasının erotik film furyasına dayanan esin kaynağı olduğu söylenebilir.

Erşan kuneti, Cem Yılmaz’ın bu karakteri, dönemin yapımcılarına mizahi dokunuş yaparak Türk sinema tarihine eğlenceli bakış açısı katıyor. Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu, güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Cem Yılmaz’ın yanı sıra Çağlar Çorumlu, Ezgi Mola, Zafer Algöz ve Bülent Şakrak gibi başarılı isimler de dizide rol alıyor.

Erşan Kuneri 2. Sezon Gerçek mi? Gerçekte kim?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!