USD34,25
EURO37,02
GBP44,55
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.025,88
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Engin – Dilan Polat Kim Tarafından Saldırıya Uğradı?

Engin – Dilan Polat Kim Tarafından Saldırıya Uğradı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, güzellik merkezlerine yönelik ardışık saldırıların ardından ilk açıklamayı yaptı. Çift, olayların ardından can güvenliklerinin kalmadığını ve mağdur olduklarını dile getirdi. Aynı zamanda markalarının itibarının lekelendiğini savundular.

Dilan Polat’ın Açıklamaları

Dilan Polat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada uzun süredir kendisinin ve çiftin sağlığıyla ilgilendiğini ancak sosyal medya gruplarının etkisiyle markalarına zarar vermek amacıyla fiziki saldırılara başlandığını belirtti. Saldırıda aynı zamanda kuzeninin de hedef alındığını ve can güvenliklerinin riske girdiğini ifade etti.

Engin Polat’ın İfadeleri

Engin Polat, sosyal medyanın yanı sıra yanıltıcı haberlerin de saldırıları tetiklediğini ifade ederek Devletin yargı birimlerinin varlığına dikkat çekti. Kendilerine yöneltilen iftiraları reddedip ticari savaşın devam ettiğini ve markalarının bitirilmeye çalışıldığını belirtti. Ayrıca, yeni açıklamalar yapacaklarını da vurguladı.

Silahlı Saldırılar

Önce Dilan Polat’ın polikliniğine kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Ardından Engin Polat’a ait güzellik merkezine yapılan başka bir silahlı saldırıda can kaybı yaşanmazken işletmede maddi hasar oluştu. İkinci saldırıyı düzenleyen kişilerin motosikletle geldiği ve iki kişi oldukları iddia edildi.

Kim Yaptı ve Neden?

Saldırıların arkasında kimin olduğu henüz netlik kazanmış değil. Ancak çift, can güvenliklerinin tehdit altında olduğunu ve markalarının bitirilmeye çalışıldığını belirterek, olayın ticari bir savaş olduğunu ifade etti. İkinci bir açıklama yapılıncaya kadar, kimin veya kimlerin saldırıları düzenlediği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı.

Önceki Olaylar

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, daha önce kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla gündeme gelmişlerdi. Ayrıca çiftle husumetli oldukları belirtilen Banu Parlak’ın işletmesine yönelik de bir silahlı saldırı gerçekleşmişti.

Gözaltına Alınanlar

Çiftle husumetli olduğu öne sürülen Banu Parlak’ın iddiasına göre, çift kendisini öldürtmeye çalıştı. Parlak’ın mekanı silahlı saldırıya uğramış ve bu olayın ardından 5 kişi tutuklanmıştı. Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu da uyuşturucu madde kullanmakla suçlandı ve gözaltına alındı.

Engin – Dilan Polat Kim Tarafından Saldırıya Uğradı?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!