Eğer bir PlayStation 5'e sahip olacak kadar şanslıysanız konsolun etkileyici ses özelliğini muhtemelen biliyorsunuzdur. Sony'nin Tempest 3D Audio teknolojisi, uyumlu bir kulaklığınız varsa siimüle edilmiş surround sesi kulaklığınıza iletir. Bu özellikten yeterince yararlanabileceğiniz bir kulaklığa sahip değilsiniz de üzülmeyin; çünkü bu yazımızda sizlere satın alabileceğiniz en iyi PlayStation 5 kulaklıklarını sunuyoruz.

Pulse 3D

Pulse 3D

Pulse 3D, Sony'nin PlayStation 5 için resmi kablosuz oyun kulaklığıdır. Kurulumu kolaydır, güzel görünür ve güçlü bir ses performansına sahiptir. Ancak, mikrofon yapısı en iyi ses kalitesini sunmaz.

Astro Gaming A10

Astro Gaming A10

TRT 1 HD Neden Şifreli? Şifresi Nedir? 2024 TRT 1 HD Neden Şifreli? Şifresi Nedir? 2024

Astro Gaming'in en yeni kablolu kulaklığı ve  mükemmel olan A10'u alıp ses deneyimini uçlarda yaşayabilirsiniz. Daha iyi ses veren ve aynı 60$ değerinde olan bu hafif ve rahat kulaklığı bir DualSense kontrolcüsüne takın ve güçlü sesin tadını çıkarın.

Razer Barracuda X

Razer Barracuda X

Razer Barracuda X, 100$ altında fiyata sahip olan en iyi kablosuz kulaklıklardan biri ve USB-C vericisi PlayStation 5'e ek olarak PC'ler, Android telefonlar ve Nintendo Switch ile de çalışıyor. Ayrıca Boom mikrofonu, Pulse 3D kulaklığından daha iyi sesli sohbet yetenekleri sunuyor.

QuietComfort 35 II

Quietcomfort 35 Ii

QuietComfort 35 II, Bose'un en iyi gürültü önleyici kulaklığı olarak QuietComfort 45'in yerini aldı. QuietComfort 35 II, kendi başına çoğu gürültüyü engelleyen mükemmel bir Bluetooth kulaklıktır. Bir oyun kulaklığı olarak sahip olduğu Boom mikrofonu sayesinde bu kulaklık, tıpkı Razer Barracuda X gibi sesli sohbet deneyimini en iyi şekilde yansıtır.

Razer Kraken V3 Pro

Razer Kraken V3 Pro

Razer Kraken V3 Pro, takılı olduğu sürede başınızı sallaması bakımından benzersizdir. Bu durum kulaklıkta bulunan baslarının ezici olduğu anlamına gelmez; kulaklık, subwoofer benzeri bir uğultuyu simüle etmek için kulaklarınıza fiziksel olarak titreşen Razer'ın HyperSense dokunsal motorlarına sahiptir. Bu özellik oldukça heyecan vericidir, ki zaten HyperSense olmadan bile Kraken V3 Pro, RGB aydınlatmalı harika ses veren ve müthiş hissettiren bir kulaklıktır.