Ocak Zamları Masada: Memur ve Emekliye Yüzde Kaç Artış Geliyor? Ocak Zamları Masada: Memur ve Emekliye Yüzde Kaç Artış Geliyor?

Emekli maaşlarına gelen zamlarla beraber emekli promosyonlarına verilen kampanyalarda da artışlar gözlenmeye başlanıyor. Güncellenen sayılarla birlikte emekli olanların hangi bankadan ne kadarlık tutarda bir kazanç elde edecekleri merak edilen konular arasında yer alıyor. Yapılan son zamlarla birlikte bir üst dilime geçen emekli promosyonlarında emekliye ek gelir olması bekleniliyor.

Emeklilerin aldıkları zamları yeterli bulmaması nedeniyle gözleri farklı arayışlara döndürmelerine neden oluyor. Bu nedenle de emekli olanların banka emekli promosyonunu en yüksek ve en uygun şartlar altında veren bankaları tercih etmeler doğal karşılanıyor.

11 Banka Emekli Promosyon Kampanyalarını Açıklama Kararı Aldı!

Emeklilerin bir an önce kampanyalardan yararlanarak primleri alabilmeleri için bankalar da çalışmalarını hızlandırıyor. Bu noktada Türkiye’de hizmet vermekte olan 11 farklı banka kuruluşu hizmet verdikleri alanlarda emeklilere vermeyi amaçladıkları promosyon miktarlarını belirlemeye başlıyor.

Emekli Halk Kartı Nedir

4 farklı dilimden oluşan ve sürekli olarak güncellenen bir sektör olan emekli maaşlarında düzenli gelir elde edilmesi bekleniyor. Emekliye ek gelir kaynağı olan banka promosyonlarında artış görülüyor. Temmuz ayında meydana gelen zamlar ile birlikte yükselen maaşlar emekli promosyonlarına da revize getiriyor. İşte yaklaşık olarak 16  milyon emekliyi ilgilendiren güncel promosyon banka promosyonları 11 banka açıklaması ile gün yüzüne çıkıyor.

İşte Yenilenen Emekli Promosyon Kampanyaları Yenileniyor!

6 aylık enflasyonunun yüzde 24,73 çıkmasının sonra yaklaşık 16 milyon emeklinin maaş ödemeleri arttı. Maaşlardaki bu artış bankaların verdiği emekli promosyonlarındaki miktarlar da artışa geçiyor.

Yapılan artış kademesi ile birlikte bir üst dilimde yer alan çeşitli sektörlerden emekli olmuş bireylerin daha yüksek promosyon almasına da kesin gözüyle bakılıyor. Henüz net bir şekilde belirlenmemiş olsa da emekli olanların 20 bin liraya yakın bir opsiyonda promosyon almalarına imkan veriliyor. Üstelik bu imkanlar dahilinde yinelenen ve düzenli şekilde gelir elde edilmesine olanak sağlayan bankaların en az 8 bin lira değerinde promosyon dağıtacağı biliniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR