Bu paylaşımda eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Kasım 2024 seçimlerinde tekrar Oval Ofis’i talep etmesi durumunda kendisini yeni bir devlet kurumunun başı olarak kurma fikrini ortaya atabileceğini düşünüyoruz. Musk bu çarpıcı önerisini esprili dille ifade etmiş ve hem kripto paraya hem de siyasete göndermelerde bulunmuş gibi görünüyor.

Gönderide, D.O.G.E. yazılı masaüstü afişinin arkasında oturan Musk’ın yapay zekâ tarafından oluşturulmuş görüntüsü yer alıyor. Bu görselin yanında ise Hükümet Verimliliği Departmanı ifadesi dikkat çekiyor. Buradan anladığımız kadarıyla Musk kripto paraların hükümet işleyişine entegre edilmesi gerektiğini düşünüyor.

Musk Siyasete mi Atılıyor?

lon Musk'ın siyasete atılacağına dair iddialar gündeme geliyor. Cointelegraph’ın geçtiğimiz günlerde bildirdiğine göre, Donald Trump kısa süre önce hükümet verimlilik komisyonu oluşturma sözü verdi. Ayrıca komisyon federal hükümetin finansal ve performansını tam anlamıyla denetleyecek. Ayrıca köklü reform önerilerinde bulunmayı amaçlıyor. Trump’ın açıklamaları hükümetin işleyişinde önemli değişiklikler yapma fikrini destekleyen adım olarak değerlendiriliyor.

Musk, Trump’ın açıklamalarını kendi sosyal medya hesabında paylaştı ve buna ihtiyaç var şeklinde yorumda bulundu. Buradan anladığımız kadarıyla Musk reformların gerekli olduğunu düşünüyor. Aynı zamanda Trump’ın önerilerini destekliyor. Ancak Musk’ın bu konuda nasıl rol üstleneceği henüz netlik kazanmış değil.

Elon Musk Kimdir? Doge Coin Sevdası Ne?

Elon Musk, 28 Haziran 1971 tarihinde Güney Afrika'nın Pretoria şehrinde dünyaya gelmiş girişimci ve teknoloji lideridir. Yıllar içinde teknoloji dünyasında adını duyurmayı başaran Musk elektronik ödeme sistemleri alanında önemli adım atarak PayPal'ı kurmuştur. Şirket, online ödeme yöntemlerini köklü bir şekilde değiştirmiştir. Ancak Musk'ın kariyeri burada bitmiyor; uzay teknolojisine olan ilgisiyle SpaceX’i kurarak uzay araçları üretiminde de çığır açmıştır.

WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz! WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz!

Son dönemlerde Musk kripto para piyasasında da oldukça aktif figür haline geldi. Özellikle Doge Coin hakkında yaptığı paylaşımlar hem yatırımcılar hem de takipçileri arasında büyük bir ilgi uyandırıyor. Doge Coin’in yükselişine olan katkılarıyla dikkat çeken Musk, kripto paranın popülerliğini artıran önemli bir isim olarak öne çıkıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR