BYD’den İş İlanı! Türkiye’de Açılan Fabrikaya İşçi Alımı Yapılacak BYD’den İş İlanı! Türkiye’de Açılan Fabrikaya İşçi Alımı Yapılacak

Çinli üretici BYD 2023 yılında Türkiye’de BYD ATTO 3 modelini tanıtarak adım atmıştı. Şimdi ise 2024’ün ilk çeyreğinde BYD SEAL modeli yollara çıkmaya hazırlanıyor. Hem tasarımı hem de teknolojisi ile heyecan uyandıran bu model elektrikli otomobil piyasasında fark yaratacak gibi görünüyor.

BYD SEAL, özellikle 570 km menzil sunarak uzun yolculuklar için ideal seçenek olarak öne çıkıyor. Yüksek performanslı 82.5 kWs bataryası sayesinde sadece menziliyle değil hızlanma kabiliyetiyle de dikkat çekiyor. Araç 0’dan 100 km/s hıza yalnızca 3,8 saniyede ulaşabiliyor. Böylece modelin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ayrıca, hızlı şarj özelliği sayesinde %30’dan %80’e sadece 26 dakikada şarj edilebilmesi büyük avantaj olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni Model Özellik Bakımından Bizlere Ne Sunacak?

Byd Seal Ile 570 Km Menzil

Yeni modelin özellikleri hem teknolojik donanımları hem de kullanıcı dostu detaylarıyla dikkat çekiyor. İç mekânda en çok öne çıkan ayrıntılardan biri döndürülebilir 15,6 inçlik dokunmatik multimedya ekranı. Ekran sayesinde araç içi kontroller son derece pratik hale geliyor. Ayrıca Apple CarPlay ve Android Auto desteği ile telefonunuzu kolayca entegre ediliyor.

Ferah bir yolculuk deneyimi yaşamamız için panoramik cam tavan da iç mekânda büyük fark yaratıyor. Özellikle uzun yolculuklarda geniş ve aydınlık iç ortam sağlıyor. Buna ek olarak 12 hoparlörlü yüksek kaliteli ses sistemi de müzik dinleme keyfini üst seviyeye taşıyor. Isıtmalı ön koltuklar ise kış aylarında konforu arttırıyor.

BYD SEAL Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Byd Seal Ile 570 Km Menzil2

BYD Seal, Avrupa pazarında yaklaşık 45.000 € fiyatla satışa sunulması planlanıyor. Türkiye’de ise fiyatın döviz kuru ve vergi politikaları gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik göstereceği öngörülüyor. Sadece avrupa birimiyle karşılaştırdığımız zaman şu an ki döviz karşılığıyla 1 milyon 697 TL'dir. Ancak vergi gümrük ve döviz kuru gibi fiyatlar eklenince 2 milyon 750 bin civarlarında satışa sunulması bekleniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR