Şeyma Subaşı'ndan Başörtülü Paylaşım: Sosyal Medya Ayakta! Şeyma Subaşı'ndan Başörtülü Paylaşım: Sosyal Medya Ayakta!

Son olarak yer aldığı projelerle gündeme gelen ünlü oyuncu magazin sayfalarını meşgul etmeye devam ediyor. Özellikle Kiralık Aşk dizisindeki çıkışıyla tanınan ünlü oyuncunun güzelliğiyle de imrendiren bakışlara maruz kalması da tesadüf değil. Son olarak yaptığı dansıyla da güzel bir izlenim bıraktı. Özellikle yaptığı açıklamalarla da gündeme gelen ünlü oyuncu yakın zamanda Çerkes kökeninde olduğunu söylemişti.

Kuzeninin Düğününde Dans Etti

Elçin Sangu Dansıyla Beğeni Kazandı!

Güzel oyuncu o harika dansını kuzeninin düğününde yaptı. Kameralar karşısında oldukça güzel görüntüler sergileyen ünlü oyuncu müzikle uyumlu dans etti. Üstelik düğünde hem ana tarafı hem de erkek taraftı Çerkes olduğu için adeta Kafkasların düğünü oldu. Pistte pek çok kişi dans ederken kendini tutamayanlardan birisi de Elçin Sangu oldu.

Düğüne katılım sağlayanların neredeyse hepsi alkışla ritim tuttu veya dans etti. Görüntülerle kendine hayran bırakan oyuncunun yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olduğu biliniyor. Özellikle en son X hesabında sürekli oyun oynadığına dair yaptığı paylaşımıyla da çok konuşulmuştu. Ancak bu sefer daha farklı bir performansla gündeme oturdu.

Önce Ayakkabılarını Çıkardı

Dans etmek isteyen Sangu, bunu ayakkabılarını çıkararak sürdürdü. Ayakkabılarını çıkardıktan sonra damadı karşısında aldı ve kendine imrendirdi. Lezginka dansını yaparken bir yandan da gülümsemesiyle izleyenlerde hoş bir ifade bıraktı. Yaptığı dans videosu sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Daha önce popülerliğiyle hayranları olan oyuncu çok sayıda yorum da aldı.

Yorumlar arasında “Çok güzel görünüyorsun” ve “harika dans ediyorsun”, “ne yapsa yakışıyor” gibi yorumlar bulunuyor. Güzelliğiyle ve iyi oyunculuk performansıyla ortaya çıkarken bu kez de dans ile hayranlarının önüne çıkması sevindirdi ve mutlu etti. Şimdiden Instagram ve diğer sosyal medya platformlarda binlerce izlenme aldı ve her geçen gün daha da fazla izleniyor. Elçin Sangu, yakın zamanda daha fazla gündeme gelenler arasında yer alıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR