Güçlü oyuncu kadrosu ve gülmekten karın ağrıtan senaryosu ile Çakallarla Dans serisinin yeni filmi ekranlara taşınıyor. Çekimlerinin tamamının bittiğini açıklayan yönetmen ve ekibi filmin çok yakın zamanda tüm sinema ortamlarında yayınlanacağını bildiriyor.

Murat Şeker’in yönetmen koltuğunda oturduğu başarılı yapımın özellikle de son filminde merak uyandıran bir noktada son bulmasıyla heyecan iki katına çıkıyor. SugarWorkz-TAFF Pictures tarafından yapımının üstlendiği ve senaryo kısmında başarılı bir oyun oynanacağı bildiriliyor. İstanbul’da başlayan filmin çekimleri ise son olarak İzmir’de son buluyor.

Çakallarla Dans 7 Filminde Neler Var?

Çakallarla Dans 7

Türk sinema tarihinde belki de en uzun soluklu film serilerinden bir tanesi olan Çakallarla Dans 7 filminde bu kez ne konu edileceği merakla bekleniyor. İlk olarak 2010 yılında hayatımıza giren Çakallarla Dans pek çok rekorlara imza atmıştı. Son olarak geçtiğimiz yıllarda serinin altıncı filmi de hayranlarıyla bulmuştu. Bu kez ise serinin yedinci filminde aynı heyecan sürmeye devam ediyor.

Tolga Çevik’ten Tarihi Performans, 100 Yıllık Armağan ile Atatürk’ü Canlandırıyor! Tolga Çevik’ten Tarihi Performans, 100 Yıllık Armağan ile Atatürk’ü Canlandırıyor!

Filmin konusunda ise bu kez İstanbul dışında yeni maceralar için ekip İzmir’e gidiyor. İzmir’de dünya çapında yapılan bir güzellik yarışmasının organizasyonundan görevli olmaları bekleniyor. Aksiyon ve maceranın da yine üst safhalarda yaşanacağı yeni filmde yeni film karakterleri ve yeni oyunculara da yer verileceği bildiriliyor.

Çakallarla Dans 7 Yeni Oyuncular Kadroya Ekliyor!

Daha önceki süreçte de sürekli olarak oyuncu kadrosunda değişiklik olsa da kemik kadroyu koruyan Çakallarla Dans ekibi bu kez de yeni oyuncularını tanıtıyor. Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi senaryosunda filmin kadrosunda kemik oyuncular yine yer alıyor.

Şevket Çoruh, Murat Akkoyunlu, Timur Acar, Didem Balçın ve Rojda Demirer gibi isimler yine filmdeki yerini alıyor. Sürpriz isimlerin kim olacağına dair bir açıklama gelmese de izleyenlerin hayretle izleyeceği bir rol dağılımı olacağının sinyalleri daha çok önceden veriliyor. Filmin vizyona gireceği tarihin ise önümüzdeki günlerde belirlenmesi bekleniyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR