Eflani’de Kan Donduran Olay: Silahla Yengesini Öldürdü, Ardından İntihar Etti

80 yaşındaki adam yengesini öldürüp intihar etti

Karabük Eflani’de 80 yaşındaki Hüseyin Ortakcı, yengesi Gülsiye Ortakcı’yı silahla öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cenazeler hastaneye kaldırıldı.

Karabük’ün Eflani ilçesi Alpagut köyü Hıdırlı Mahallesi’nde üzücü bir olay yaşandı. 80 yaşındaki Hüseyin Ortakcı, henüz bilinmeyen bir sebeple ağabeyinin eşi Gülsiye Ortakcı’yı (72) evinde silahla vurarak öldürdü. Ardından, aynı silahla intihar eden Hüseyin Ortakcı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay Yerine Sağlık ve Jandarma Ekipleri Sevk Edildi

Olayın ardından mahalleden gelen ihbar üzerine, sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, yaptıkları incelemede hem Hüseyin Ortakcı hem de Gülsiye Ortakcı’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler Hastaneye Kaldırıldı

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından iki kişinin cenazesi, Eflani İlçe Entegre Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşanan bu üzücü olayın nedeni araştırılıyor.

Karabük’ün sakin kırsal mahallelerinden birinde meydana gelen bu olay, köy halkını da derin bir üzüntüye boğdu. Olayın arka planına dair daha fazla bilgi edinilmesi için soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version