Tatilde yorucu sezonun stresini atan Ece Erken, sosyal medya hesabından hem pozlarını paylaştı hem de bazı tavsiyelerde bulundu. Özellikle magazin gündemini üzücü bir haberle meşgul eden Erken, halen hayata tutunmak için çaba sarf ediyor. Artık zor zamanları geride bırakan ünlü sunucu yorgunluğunu atmak için kendini plaja ve denize attı. Yaptığı paylaşımlarla magazin camiasında yeniden gündeme geldi.

Tavsiye Verdi

Sosyal medyayı son zamanlarda oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu ve sunucu takipçileriyle sürekli sohbet halinde. Paylaştığı tatil pozlarının altına bir de tavsiye sıkıştırarak yeni bir tartışma başlattı. Ece Erken yapığı paylaşımın altına "Bir şey diyeyim mi? Hayat çok kısa :) Akışta kal diyeceğim ama ben kontrol manyağıyım, sizi bilemem ben akışta kalamıyorum." Şeklinde bir açıklama da yayınladı.

Ece Erken Tatilde

Takipçileriyle gerek gönderiler gerekse attığı hikayeler üzerinde sürekli etkileşim halinde olan oyuncu bunu devam ettirecek gibi görünüyor. Instagram hesabında yer alan binlerce takipçi her geçen gün artıyor. Yaptığı paylaşımlarla da yediden yetmişe herkesin beğenisini ve desteğini kazanıyor. En son çıktığı tatilden de tüm bunlar devam etti.

Bikinisiyle Beğeni Kazandı

Ece Erken kocaman gülümsemesi ve bikinili pozlarıyla ve yaptığı yorumlarıyla beğeni kazandı ve bir konu üzerinden takipçileriyle etkileşim içerisinde oldu  yoğun ilgi gören paylaşımlar paylaşılır paylaşılmaz yoğun bir beğeni de aldı. Fotoğraflara atılan yorumlar her geçen gün artıyor. Özellikle tatil pozlarına olan ilgi çok yüksek seyrediyor.

Yaz Kış Fark Etmez, Yasemin Özilhan’ın Sıcak Havada Bile Spor Tutkusu! Yaz Kış Fark Etmez, Yasemin Özilhan’ın Sıcak Havada Bile Spor Tutkusu!

Takipçilerinin attığı yorumlar arasında “hayat kısa sende güzelsin” yorumları bulunuyor. Olumu ve motive edici yorumlar karşısında Erken’de cevap vermeyi ihmal etmiyor. Son dönemde Instagram üzerinde attığı hikayelerle de gündeme gelen Ece Erken yakın geçmişte üzücü olaylar yaşamış ve travmatize olmuştu. Ancak son tatil pozlarıyla birlikte bu durumun geride kaldığı mesajını da vermeyi ihmal etmiyor. Hayranlarını ve sevenlerini yaptığı paylaşımlarla mutlu ediyor. Son olarak 2 fotoğraf daha paylaştı.

Editör: Şahsüver ÇITIR