Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, hayatının yeni bir dönemine adım attı. Uzun bir süredir yalnız olan ve kalbinde yeni bir aşka yer açan Gündeş, Murat Osman Özdemir ile Dubai'de evlendi. Peki, bu yeni hayat arkadaşı hakkında neler biliniyor?

Sercan Yıldırım Neden Boşandı? Boşanma Sebebi Nedir? 2024 Sercan Yıldırım Neden Boşandı? Boşanma Sebebi Nedir? 2024

Ebru Gündeş'in yeni eşi Murat Osman Özdemir, bir iş insanı olarak tanınıyor. İstanbul doğumlu olan Özdemir, eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş dünyasına adım attı. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Aile şirketi olan inşaat sektöründe faaliyet gösteren Murat Osman Özdemir, mesleki kariyerine bu alanda devam ediyor.

Ebru Gündeş Murat Özdemir Kimdir? Ebru Gündeş Kaç Kez Evlendi

Ebru Gündeş'in bu yeni evliliği, onun için üçüncü kez düğün masasına oturduğu anlamına geliyor. 1990 yılında Hamdi Vardar ile evlenen Gündeş, bu evliliğini üç yıl sonra sonlandırdı. İkinci evliliğini 2002 yılında Ömer Durak ile yapan ünlü şarkıcı, bu birlikteliği de sona erdirdi. Ardından, 2010 yılında Azeri iş adamı Reza Zarrab ile hayatını birleştiren Ebru Gündeş, 2021 yılında boşanma davası açtı ve üçüncü evliliğini noktaladı.

Ebru Gündeş'in müzik kariyeri ise oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor. 1993 yılında ilk albümü olan "Tanrı Misafiri"ni çıkaran Gündeş, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri haline geldi. Reza Zarrab ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Alara ile birlikte, Gündeş'in ailesi de müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırmış durumda.

Bu yeni evlilik, Ebru Gündeş'in hayatında yeni bir başlangıç olarak görülüyor. Uzun yıllar boyunca gönlü kapalı olan ünlü şarkıcı, Murat Osman Özdemir ile birlikte ikinci baharını yaşamaya başladı. Hayranları ise Gündeş'in mutluluğuna ortak olmaktan memnuniyet duyuyor.